2 Çocuğu Farklı Zamanlarda Dükkana Çağırıp.. Serbest Bırakıldı

Antalya 'da, iddialara göre bir kişi, 2 çocuğu farklı zamanlarda dükkana çağıran ve onlara burada cinsel içerikli görüntüler göstererek tacizde bulundu. Gözaltına alınan kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

2 Çocuğu Farklı Zamanlarda Dükkana Çağırıp.. Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz gün yaşanan feci olayda işyeri sahibi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Antalya 'nın Muratpaşa ilçesi 'nde  Deniz Mahallesi'nde  telekomünikasyon bayiliği yapmakta olan 53 yaşındaki M.F.   isimli kişi, iddiaya göre iş yerine farklı zamanlarda çağırdığı 16 yaşındaki S.D.  adlı erkek çocuk ile kız çocuğu F.N.K. 'ye cinsel içerikli görüntüler gösterdi ve kepenkleri kapatarak onlara cinsel istismarda bulundu. 

ÇOCUK POLİSE GİDİP İHBARDA BULUNDU

DHA 'da son dakika olarak yer alan habere göre , yaşanan feci olaydan sonra 16 yaşındaki S.D. isimli çocuk polis ekiplerine giderek şikayette bulundu. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Suçları Soruşturma ve Çocuk İzleme Merkezi Bürosu ekiplerine ifade veren çocuk,  M.F. 'nin kendisini dükkâna kilitlediğini ve  cinsel içerikli fotoğraflar gösterip, video izleterek istismarda bulunduğunu  ifade etti.  S.D. ayrıca, M.F. 'nin iş yerinde F.N.K. adlı kıza da cinsel istismarda bulunduğunu ve onu dükkanda rehin tuttuğunu  anlattı.

S.D.'nin ifadesi üzerine polis, dükkana gitti ve düzenlenen operasyonda kepen arasıunda F.N.K. isimli kız çocuğunun içerde olduğunu gördü.

Bu sırada iş yerine dükkanı açmak için gelen M.F., polis ekipleri tarafından yakalandı ve  gözaltına alındı. Şüphelinin kepengi açmasıyla F.N.K. kurtarıldı. Hakkında kayıp başvurusu olduğu belirlenen F.N.K., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Bürosu'na teslim edildi. 

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.F. savcı ifadesinin alınmasının ardından nöbetçi hakimlik karşısına çıktı ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA