16 Yaşındaki İnci'nin Kurtarılma Anı: Abla Çok Korkuyorum Elimi Tutar Mısın

İzmir'de enkazın altından kurtarılan 16 yaşındaki İnci'nin kurtarılma anı cep telefonu kameralarına yansıdı. İşte o anlar.

16 Yaşındaki İnci'nin Kurtarılma Anı: Abla Çok Korkuyorum Elimi Tutar Mısın

İnci'nin kurtarılma anı.

Önceki gün İzmir'de meydana gelen şiddetli depremden sonra arama kurtarma çalışmaları başladı. Şimdiye kadar çok sayıda kişi enkazdan kurtarıldı ve hemen tedavi altına alındı. Minik İnci 'nin ise enkazın altından kurtarılma anı kameralara yansıdı. 

ARTÇI DEPREMLER DEVAM EDİYOR

İzmir'de meydana gelen 6.6 'lık depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntılar meydana geldi. Artçı sarsıntılar devam ederken bölgeden görüntüler de gelmeye devam ediyor. 

16 YAŞINDAKİ İNCİ OKAN KURTARILDI

Rıza Bey Apartmanı 'nda arama çalışmaları devam ederken enkaz altından 16 yaşındaki İnci Okan yaralı olarak kurtarıldı. Bölgede çalışma yapan ekipler tarafından kurtarılan İnci, bölgede hazır bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

"ABLA ÇOK KORKUYORUM ELİMİ TUTAR MISIN"

Hayatta kalma mücadelesi veren İnci'nin, yanına gelen ve ona serum takan görevliye, "Abla çok korkuyorum. Elimi tutar mısın" dediği anlar oldukça dikkat çekti. Bu anlar cep telefonu kamerasına yasıdı.

İşte o anlar: