Muslera, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirdi

Uruguay 'da olan Muslera, burada bir spor kanalına konuk oldu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Muslera, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve bugünlerde 300 ila 350 arasında virüs vakası var. Cumhurbaşkanı Erdoğan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı" dedi.

Muslera, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirdi

Muslera Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ı eleştirdi.

Galatasaray 'ın Uruguayl ıfile bekçisi Muslera, ülkesi Uruguay 'a döndü ve burada Sports 890 adlı kanala konuk oldu. Burada açıklamalarda bulunan Muslera, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ı eleştirdi. 

İTALYA KADAR KÖTÜ DEĞİL

Programda konuşan Muslera, "Bugün başkan yardımcımız ve hocamızın testleri pozitif çıktı. Bize çarşamba günü test yapılmıştı. 1-2 gün içerisinde sonuçlarını alacağız. İster istemez tedirginlik var ama Türkiye'deki durum şu anda İtalya'daki kadar kötü değil" dedi. 

DUALARLA BAŞA ÇIKABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ

Açıklamasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a eleştiride bulunan Muslera, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve bugünlerde 300 ila 350 arasında virüs vakası var. Cumhurbaşkanı Erdoğan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı" ifadelerini kullandı.

LİGİ ERTELEYEN SON ÜLKELERDEN BİRİ

Türkiye’nin önce ligi seyircisiz oynattığını , daha sonra ertelediğini , ligi erteleyen son ülkelerden biri olduğunu söyleyen Fernando Muslera, Radamel Falcao ile birlikte kamuoyunu harekete geçirmek için çalıştıklarını söyledi. 

LİG ERTELENSİN DİYE ÇALIŞMA YAPTIK

33 yaşındaki file bekçisi açıklamasının sonunda “Maçı iptal etmek ve ligi askıya almak için Falcao ile bir grup oluşturduk. Ancak bu Beşiktaş maçı sonrası mümkün oldu" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA