Sağlık Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı AB destekli proje kapsamında istihdam etmek üzere danışman alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Sağlık Bakanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda , Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında İç Kontrol Uzmanı Danışmanı kadrosuna personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Atama bekleyen kadın-erkek sağlıkçılar bu sayfada >> TIKLA KATIL

KPSS şartı olmadan yapılan personel alımı için başvuru duyurusu şu şekilde;

"Türkiye Cumhuriyeti,​ Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin  (SSGDP) finansmanı için Dünya Bankasından 134,3 milyon ABD Doları eşdeğeri (120 milyon Avro) tutarında bir ikraz sağlamıştır. İkraz hasılasının bir kısmı SSGDP kapsamında yapılacak mal, yapım işleri, danışmanlık dışı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacaktır.Bu kapsamda, T.C. Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere İç Kontrol Uzmanı danışmanı alınacaktır.​"

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sağlık Bakanlığı danışman alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

Örgün eğitim veren Fakültelerin Mühendislik veya İktisadi/İdari Bilimler bölümlerinin birinden lisans düzeyinde (tercihen endüstri/bilgisayar mühendisliği alanında) mezun olmak,
Tercihen endüstri/bilgisayar mühendisliğinde yüksek lisans yapmış veya doktora yapmış veya doktora yapıyor olmak,

En az 5 yıllık iş tecrübesine sahip olmak (tercihen süreç modelleme, iş akışları, risk yönetimi konularında iş tecrübesi ) 

İç Kontrol, süreç, iş akışları ve risk yönetimi alanında en az 2 yıllık tecrübesine sahip olduğunu referans mektupları, sözleşme, vb. belgelerle kanıtlamak, 

MS Office, MS Visio, MS Project vb. proje yönetim araçlarını iyi derecede kullanabilmek,

Tercihen, ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Tespit Sınavı KPDS/YDS/ÜDS’den İngilizce alanında son 5 yıl içinde en az 55 puan almış olmak veya ÖSYM denklik tablosuna göre KPDS/YDS/ÜDS sınavında 55 puana denk gelen puanı almış olmak veya eğitim dili İngilizce olan bir üniversiteden (lisans, yüksek lisans, doktora düzeyinde) mezun olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular 21 Kasım 2019 gününe kadar yapılacak. İlana başvuru yapmak isteyen adayların , Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını: SGB/2019/CS/J.1.2/IC/1 İç Kontrol Uzmanı danışmanlığını içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu, vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte Bilkent Yerleşkesi Dumlupınar Bulvarı Üniversiteler Mah. 6001.Cad. No: 9 Kat:3 Çankaya/ANKARA  adresine ya da  [email protected] mal adresine yapması gerekmektedir.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN