Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İlanı Yayınladı-27 Eylül 2019

Adalet Bakanlığı tarafından bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanda sözleşmeli olarak 78 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 'siz ve KPSS ile yapılacak personel alımında başvuru detayları haberimizde.

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İlanı Yayınladı-27 Eylül 2019

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı.

Resmi Gazete 'de yayınlanan duyuruda Adalet Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere 78 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Bilişim personeli kadrosunda istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin Ek 6’ncı maddesi ile 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8’inci maddesine göre yapılacak personel alımında detaylar şu şekilde;

"Başvuru şartlarını taşıyan aday adayları arasından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu (2018-KPSSP3) puanının %70 (yüzde yetmiş)’i ile Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) (veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen sınavlardan YDS dengi) puanının %30 (yüzde otuz)’u hesaplanarak elde edilecek toplam puana göre her bir grup ve pozisyon için ayrı ayrı en yüksek puana sahip aday adayından başlanarak oluşturulacak sıralamaya göre alım yapılacak personel pozisyonunun 10 (on) katı aday arasından Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yerleştirme yapılacaktır. KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyenlerin KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınacak olup, yabancı dil sınavı puanına ilişkin belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak hesaplanacaktır"

KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU TARİHİ

Adalet Bakanlığı 2019 yılı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvurusu 30 Eylül 2019 günü başlayacak. Başvuru yapmak isteyen adayların en geç 14/10/2019 tarihi mesai saati bitimine kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine müracaatını yapması gerekmektedir .

BAŞVURU FORMU YAYINLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN