Son Dakika: Küçükçekmece 5 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Olayının Faili Yakalandı

Son dakika haberi: Küçükçekmecedeki olayla ilgili beklenen açıklama geldi. Açıklamada failin yakalandığı bildirildi.

Son Dakika: Küçükçekmece 5 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Olayının Faili Yakalandı

Son dakika haberi: Küçükçekmecedeki olayın faili yakalandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı son dakika açıklamasında Küçükçekmece'deki olayın failinin yakAlandığını açıkladı.

İşte Bakan Soylu 'nun açıklaması:

"Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar.

Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti.

Bir yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız. Muhtar, aile, kaymakam açıklama yapıyor. Söylenenlerin hepsinin yanlış olduğunu, onlar adına yalan olduğunu söylüyor değilim, ama bu açıklamalar hala devam ediyor."

YAŞANAN OLAY 

Talihsiz yavrunun amcası Vasfi E., 'Benim bugün haberim oldu. Çocuk şuan yoğun bakımda dedi. Dehşete düşüren olay Küçükçekmece'de dün meydana geldi. İddialara göre, henüz kimliği bilinmeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu karşıda bulunan inşaata götürerek burada istismarda bulundu.

İstismar esnasında bir başka çocuğun daha inşaatta olduğu, sapığın çocuğa para vererek onu uzaklaştırmaya çalıştığı belirtildi. Mahalle sakinlerinden birisi , 'Dün öğle sıralarında oldu. İnşaatta çalışanların öğle yemeğine gittiği sırada olmuş. Kızı alıp götürmüş hatta yanında 5 yaşında başka bir çocuk da varmış, ona para vermiş. Çocuk da koşmuş komşulara söylemiş ’orada pislik yapıyorlar’ diye. Onlar artık bu şekil kaçmışlar. Biz bir kişi biliyoruz ama çocuk annesine iki kişi demiş. Çocuk kendisi kalkmış annesine gitmiş. Şuanda durumu kritik, babası felç oldu diye duydum. Annesi de yeni doğum yapmış durumu iyi değil. Bildiklerimiz bu kadar' ifadelerini kullandı. Sapığın yakalanıp yakalanmadığına yönelik henüz bir açıklama yapılmadı.