Erdoğan'dan TBMM'de Yeni Askerlik sistemi Açıklaması

Son dakika haberi: TBMM Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan yeni askerlik sistemi açıklaması geldi.

Erdoğan'dan TBMM'de Yeni Askerlik sistemi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan yeni askerlik açıklaması.

AK Parti greup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askerlik sistemi ile ilgili açıklamada bulundu. Meclis Genel Kurulunun toplanacağı ve yeni askerlik sistemini ele alacağını ifade eden Erdoğan, rreformların devam edeceğini ifade etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 'ın CHP, MHP ve İYİ Parti 'ye bir ziyaret düzenlediğini söyleyen Erdoğan, Bakan Akar 'ın yeni askerlik sistemi ile ilgili partilere tüm bilgileri verdiğini söyledi. 

"Gençlerimizin hayatlarını planlamada büyük bir rol oynayacak yeni askerlik sisteminin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu düzenleme profesyonelleş yapılanmasını güçlendirecek ve yükümlüleri daha iyi planlamasına imkan sağlayacak. "

Tek tip askerlik bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLA

''Pazar günü yapılan İBB Başkanlığı yenileme seçiminin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Gayriresmi sonuçlara göre İBB Başkanlığı görevine seçilen CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum.

''SİYASET ANLAYIŞIMIZDA MİLLETE KÜSMEK VE MİLLETİ SUÇLAMAK ASLA YOK''

İstanbul halkının kararının başımızın üzerinde yeri vardır. Bizim için asıl önemli olan milli iradenin en sağlıklı şekilde tecelli etmesidir. Son seçim, kimin kazandığının ötesinde, milli iradenin tecellisiyle ilgili tereddütleri ortadan kaldırması bakımından başlı başına değerli, kıymetlidir. 31 Mart'ın galibi ise Cumhur İttifakı'dır. Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur Kulağımızın üstüne yatma lüksüne sahip değiliz. Millet 24 Haziran ve 31 Mart'taki iradesiyle AK Parti ve MHP'ye, 'Durmak yok yola devam' dedi.