Jandarma'dan Astsubay Duyurusu 2019

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan astsubay alımı yedek duyurusu yayınlandı. Yayınlanan duyuruda 4. yedek yerleştirmeye yer verildi. Peki yeni astsubay alımı ne zaman olacak? Jandarma alımı ne zaman? İşte detaylar ve yedek duyurusu ile jandarma alımı hakkında son bilgiler.

Jandarma'dan Astsubay Duyurusu 2019

Jandarma 'dan astsubay duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden bir son dakika duyurusu yayınlandı. Yayınlanan duyuruda 2019 yılı astsubay alımı 4. yedek yerleştirme duyurusuna yer verildi. 

2019 yılı Mart ayında başvurusu alınan, seçim aşaması geçtiğimiz aylarda yapılan astsubay alımında yedek aday duyuruları yayınlanmaya devam ediyor. 

4. DUYURU YAYINLANDI

JSGA Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuruda 4. yedek adayların eğitime çağrı duyurusuna yer verildi. 

İşte Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Persone Temin Sistemi üzerinden yayınlnan duyuru ve yedek aday listeleri:

2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY ADAYLARININ DİKKATİNE

1. 2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ İÇİN ÇAĞRILAN YEDEK ADAY LİSTESİ JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI BEYTEPE/ANKARA VE IŞIKLAR JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU YILDIRIM/BURSA OLARAK AYRI AYRI AŞAĞIDA OLDUĞU GİBİDİR.

2. ADAYLARIN (3) İŞ GÜNÜ ( 18 EYLÜL 2019 , 19 EYLÜL 2019 VE 20 EYLÜL 2019 ) İÇERİSİNDE KAYIT KABUL MERKEZİ OLAN JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI BEYTEPE/ANKARA VE IŞIKLAR JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU YILDIRIM/BURSA ADRESLERİNDE SAAT 09.00-16.00 ARASINDA KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

3. SADECE KONTENJANA GİREMEYEN ADAYLAR KAYIT KABUL SONRASINDA SAĞLIK RAPORU İÇİN HASTANEYE SEVK EDİLECEKLERDİR

4. KAYIT KABUL İLE İLGİLİ İŞLEMLER VE KAYIT KABULDE GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER, PERSONEL TEMİN SİSTEMİ ''SONUÇLARIM'' KISMINDA ''2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ KAYIT KABUL DUYURUSU''NDA YAYIMLANMIŞTIR.

5. KAYIT KABUL İŞLEMLERİNİN YAPILACAĞI TARİH VE SAATLERDE BELİRTİLEN YERDE HAZIR BULUNMAYAN ADAYLAR, TÜM HAKLARINDAN VAZGEÇMİŞ SAYILIRLAR. EKSİK VEYA YANLIŞ BELGE GETİREN ADAYLARIN KAYIT VE KABULLERİ YAPILMAYACAK OLUP, ADAY VAZGEÇMİŞ/ELENMİŞ SAYILARAK İŞLEMLERİ İPTAL EDİLECEKTİR. EKSİK KALAN KONTENJAN SIRADAKİ YEDEK ADAYLARDAN TAMAMLANACAKTIR.

6. ADAYLARIN KENDİLERİNE BİLDİRİLEN KAYIT KABUL MERKEZLERİNE KAYIT YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR

2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY ALIMI 4.YEDEK ÇAĞRISI İndir

2019 YILI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY ALIMI 4.YEDEK ÇAĞRISI İndir

YENİ ASTSUBAY ALIMI 2020 'DE

Jandarma ile Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019 yılının kalan günlerinde açıktan astsubay alımı yapmayacak. Yeni ilan ile 4 bine yakın astsubay alımı yapılması bekleniyor. Yapılacak alımın Mart-Nisan aylarında yapılacağı bildirildi. 

KADIN ERKEK ASTSUBAY ADAYLARI BU SAYFADA

İlana başvuru yapacak adaylarla bilgi alış verişi için >TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN