CTE Katip Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor: KPSS Taban Puanı Kaç Olacak?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 160 kadrolu katip alımı başvuru sonuçları için geri sayım sona eriyor.

CTE Katip Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor: KPSS Taban Puanı Kaç Olacak?

CTE katip alımı sonuçları açıklanıyor.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı ve 2021 yılı CTE 160 kadrolu katip alımı başvuru sonuçları için geri sayımda sona gelindiğine yer verildi. 18 Ocak günü başlayan ve 5 Şubat 'ta sona eren 160cezaevi katibi alımı için binlerce kişi başvuru yaptı.

MÜLAKATA 3200 KİŞİ ÇAĞRILACAK

CTE tarafından yayımlanan katip alımında , alınacak sayının 20 katı aday klavye aşamasına çağrılacak. 

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

CTE tarafından yayımlanan duyuruda başvuru sonuç tarihi ile ilgili, "Uygulama sınavına katılacak ceza infaz kurumu kâtibi adaylarının sözlü sınavdan önce  12.02.2021  tarihinde ilgili Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıkları ve varsa ilgili sınav komisyonunun bağlı olduğu Cumhuriyet başsavcılığı  resmi  internet sitelerinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.  Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır." denildi.

Bu açıklamaya bakacak olursak başvuru sonuçlarının 12 Şubat 2021 günü açıklanacağı görüldü.

KPSS TABAN PUANI

Sonuçların açıklanması ile her il ilçin taban puanlar da duyurulacak. Siz hangi şehre kaç puanla başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

12 Şubat günü sonuçların açıklanması ile katip alımında taban puanlar belli olacak. Mülakatlar ise 22 Şubat 2021 'de başlayacak. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN