Nemlendirici kreminizin içine mutlaka ekleyin! Cildinize 3 günde yaptıklarına inanamayacaksınız

Kış aylarında cildinizi korumanın yolları için bunları deneyin....

Nemlendirici kreminizin içine mutlaka ekleyin! Cildinize 3 günde yaptıklarına inanamayacaksınız

CİLDİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN MUTLAKA DENEYİN!!!

Kış aylarında cildinizi soğuk havanın etkilerinden korumak için sadece krem sürmeniz yeterli olmaz. Cildinize önem vermek ve soğuktan korumak istiyorsanız cildinize daha fazla önem göstermelisiniz. 

cilr

Soğuk havalarda cildinizin nem dengesini korumanız da oldukça önemlidir. Cildin ihtiyacı olan neme sahip olması için kişilerin yeteri miktarda su içmesi de son derece önem teşkil etmektedir. Çünkü yeteri kadar su içmediğiniz takdirde cildiniz soğuk havalarda daha fazla yıpranacaktır.

Soğuk havalarda cildinizin tıpkı bir çelik gibi güçlü olması için öncelikle cilt bakımınızı atlamadan yapmanız gerekmektedir.

CİLDİNİZE SAHİP ÇIKIN

Cildinize yeteri kadar nem sağlayacak şekilde cildinizi desteklemeniz gereklidir. Bu nedenle gün içerisinde içtiğiniz su miktarı da son derece önemlidir. Nem açısından zengin nemlendiricilerde kullanarak cildinizin elastiyetini korumalısın.

A, C ve E vitaminleri özellikle cilt için önemli vitaminlerdir. Cildin daha ışıltılı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Bu nedenle sağlıklı ve sebze ağırlıklı beslenerek vücudunuza gerekli besinleri de almalısınız.

Güneş kremi sürmeye de kış olsa bile devam etmelisiniz. Çünkü kış aylarındada güneşin etkilerine açık hale gelen cildimiz zararlı ışınlar nedeniyle ciltte leke oluşumu artabilir.