Geçmeyen diz ağrılarını bıçak gibi kesiyor! Bu karışımın iyi gelmediği ağrı yok

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte romatizma hastalarının semptomları arttı. Daha çok yağışlı ve soğuk mevsimlerde artan romatizmal ağrıların tedavisinde kullanılabilecek dört tedaviyi özetledik. İşte karışımın tarifi..

Geçmeyen diz ağrılarını bıçak gibi kesiyor! Bu karışımın iyi gelmediği ağrı yok

Kış mevsimiyle birlikte semptomları daha fazla artan romatizma hastaları için 4 harika kür tarifini bir araya getirdik. Evde kolaylıkla hazırlayacağınız doğal karışım sayesinde ağrılarınız artık son bulacak. Özellikle yağmur ve soğukla ​​şiddetlenen romatizmal ağrıyla baş edebilecek dört tedavi hakkında detaylı bilgiler haberimizde..

Ağrılarınızı anında dindirecek karışım için gerekli malzemeler şöyle;

1- Romatizmal ağrılara karşı çay

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı Isırgan

1 tatlı kaşığı Kuşburnu

1 tatlı kaşığı Zencefil

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri bir cam bardağa koyun. Daha sonrasında kaynar su ekleyin ve bardağın ağzını kapatın. 10 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Günde 3-4 bardak alabilirsiniz

Geçmeyen diz ağrılarını bıçak gibi kesiyor

2. Kereviz Kürü

Malzemeler:

300 gram Kereviz

2 adet Mandalinanın kabuğu

Yapılışı:

Kerevizi ince ince doğrayın. Daha sonra kereviz ve portakal kabuğunu tencereye ekleyin. 0,5 litre su ekleyin. Yaklaşık 7 dakika kısık ateşte pişirin. Pişen karışımı cam bir kaba süzüp buzdolabına koyun. Taze pişirin ve günde 3 defa servis yapın. Yemeklerden 30 dakika kadar önce içilir.

3- Ballı Sirke Kürü

Malzemeler:

1 yemek kaşığı Bal

1 yemek kaşığı Ev sirkesi

1 çay bardağı Limon suyu

Yapılışı:

Tüm malzemeleri bir bardağa koyun. Daha sonra her şeyi iyice karıştırın. Daha sonra karışımı karanlık, serin yerde saklayın. Her sabah kahvaltı yapmadan ve yatmadan 30 dakika önce bir bardak ılık suya 2 çay kaşığı ekleyin. Bu kür, sabah tutukluğu ve kas sertliği için mükemmeldir.

4-Romatizma çayı

Malzemeler:

1 çubuk Meyankökü

1 tatlı kaşığı Zerdeçal

1 tatlı kaşığı Zencefil

Yapılışı:

Malzemeleri bir bardak suda yaklaşık 10 dakika kaynatın. Daha sonra demlenmiş çayı süzün. Günde 3-4 bardak içmekte sakınca yoktur.