Sahil Güvenlik Kadrolu Memur Alımı Başvurusu İçin Yeni Açıklama

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda devlet memuru alımı için başvuruların 12 Kasım günü başlayacağına yer verildi.

Sahil Güvenlik Kadrolu Memur Alımı Başvurusu İçin Yeni Açıklama

Sahil Güvenlik Devlet Memuru alımı için Resmi Gazete 'de duyuru yayımlandı.ç

Resmi Gazete 'ni,n bugünkü sayısında yayımlanan duyuruda, Sahil Güvenlik Komutanlığı 'nın devlet memuru alımına başvuruların 12 Kasım ile 22 :Kasım 2018 tarihleri arasında alınacağına yer verdi. 

RESMİ GAZETE 'DE YAYIMLANAN DUYURU

Sahil güvenlik Komutanlığı tarafından Resmi Gazete 'de yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak

KPSS ŞARTI

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2018 yılı Devlet Memuru Alımları Bilgilendirme Kılavuzunda ilan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak

Başvuruda 2018 yılı KPSS sınavına ait KPSS P03 puan türü kullanılacak

YAŞ ŞARTI

Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (22 Kasım 2000 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (1 Ocak 1983 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.)

SUBAY-ASTSUBAY-ERBAŞ VE ER OLMAMAK

Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak

SAĞLIK

Sınavlarda başarılı olan adaylar için sevk edilecekleri ilgili hastaneden "Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine göre "Sahil Güvenlik Komutanlığında Devlet Memuru Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almak ve haklarında yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucu olumlu olmak

Şehit malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının anne, baba veya eşinin şehit gazi olduğunu gösterir belge ile başvurularında almış oldukları merkezi sınav (KPSS) puanına aldığı puanın (belirlenen taban puanı almış olmak şartıyla) yüzde 10 fazlası eklenerek hesaplanmış puanları dikkate alınacak.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

BAŞVURULAR 12 KASIM'DA BAŞLIYOR

Sahil Güvenlik memur alımı başvuruları 12 Kasım Pazartesi günü başlayacak. İlana başvurular başladığı anda başvuru ekranını takipçilerimize bildirim olarak yollayacağız. Siz de bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA