Kabine Değişikliği İçin Flaş Açıklama: 3 Bakan Değişecek

Kabine değişikliği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Deniz Zeyrek yaptığı açıklamada 3 bakanın değişeceğini söyledi.

Kabine Değişikliği İçin Flaş Açıklama: 3 Bakan Değişecek

Kabine değişikliği ile ilgili son dakika açıklaması.

31 Mart 2019 günü ve 23 Haziran 2019 günü yapılan yerel seçimlerin ardından gündemde çokça konuşulan kabine değişikliği için bir açıklama daha geldi. Sözcü 'den Deniz Zeyrek bugün kaleme aldığı yazısında kabine değişikliğinde gidecek 3 bakanı aktardı. 

ERDOĞAN DÜĞMEYE BASACAK

New York temaslarını tamamlamasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın kabine değişikliği için düğmeye basacağı bildirildi. 

Sözcü 'den Deniz Zeyrek, "kulağı delik" bir gazeteci arkadaşının "sağlam" ve "etkin" dediği kaynağından aldığ bilgiyi bugün açıkladı.

Zeyrek bugünkü köşesinde aktardığı bilgide "Binali Yıldırım Başkan Yardımcısı olacak. Kültür/Turizm, Milli Eğitim, Sağlık ve Tarım bakanları kesin gidecek. Ekonomi Bakanı ortada. İçişleri, Savunma, Adalet bakanları kalıyor." dedi. 

ADALET BAKANI

Önceki gün Adalet bakanı Abdulhamit Gül ile ilgili bir bilgiye ulaştığını ifade eden Zeyrek,  "Cumhurbaşkanı Erdoğan, yargı tartışmaları ve iddialar konusunda hem Adalet Bakanı Gül'den hem başka kaynaklardan çok detaylı bilgiler aldı ve Gül'e 'sen bildiğin yolda yürü' diyerek destek verdi." dedi.

BİNALİ YILDIRIM 'A CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 'ın bir kabine değişikliğinde Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına getirileceği aktarılıyor. Çok sayıda kaynağın aktardığı bilgide Binali Yıldırım 'ın makam odasının hazırlandığı aktarıldı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın New York ziyaretlerine Binali Yıldırım da eşlik etti. Binali Yıldırım 'ın Erdoğan 'ın yanında yer alması , Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı iddialarını oldukça güçlendirdi.

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA