İYİ Parti'de Bomba Gelişmeler: Akşener Aday Olmayacak

İYİ Parti'de bomba gelişmeler yaşanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre İYİ Parti'nin kurultay kararı aldığı ve Akşener'in aday olmayacağı belirtildi. Açıklama Akşener'den geldi.

İYİ Parti'de Bomba Gelişmeler: Akşener Aday Olmayacak

Son dakika haberi: İYİ Parti'de işler karıştı. Art arda gelen son dakika haberleri İYİ Parti'de ortalığın karıştığını ortaya koyuyor. Alınan son dakika bilgilerine göre çalıştay'da kavga çıktı. Meral Akşener Kurultay kararı aldı ve aday olmayacağını söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Akşener, kurultay kararı aldığını ve kurultayda aday olmayacağını söyledi.

"Parti tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli kurultay kararı almış bulunuyorum. Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

ODA TV'nin son dakika olarak aktardığı haberine göre, İYİ Parti'de bugün düzenlenen çalıştay esnasında, Parti'nin kurucu isimlerindne olan ve partinin yönetim birimindeki isimler olan  Yusuf Halaçoğlu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Fatih Eryılmaz, İYİ Parti Kurucusu ve partinin eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel’in karıştığı bir kavga çıktığı belirtildi.

SON DAKİKA HABERİ: OSMAN ERTÜRK ÖZEL'İN BURNU KIRILDI

İYİ Parti'nin çalıştayı sırasında meydana geldiği iddia edilen kavgada İYİ Parti Betvole eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel’in burnunun kırıldığı ortaya çıktı.

MERAL AKŞENER İSTİFA ETTİ İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Edinilen bir diğer son dakika bilgisine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çıkan bir tartışma esnasında istifa ediyorum dediği iddiası ortaya atıldıö

Geçtiğimiz cuma günü Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan Hüdai Kaplıcaları'ndaki termal otelde düzenlenen İYİ Parti Teşkilat Çalıştayı gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarının ve partinin seçim sonrası süreci ile ilgili görüşmelerin gerçekleşeceği, partinin bu süreçten sonraki yol haritasını belirlenmek için bir araya gelen partililerin, bugün akşam saatlerinde, düzenlenen çalıştayın 'Sonuç Bildirgesi'ni açıklaması bekleniyordu. Ancak tam bu sırada, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İYİ Parti'nin bir ay içinde olağanüstü kongreye gitme kararı aldığı, Genel Başkan Meral Akşener'in de yeniden aday olacağı açıklandı. Öte yandan Akşener'in çalıştayda çıkan kavgada seçim politikasını eleştirenlere istifa ediyorum dediği iddia edildi.

Net açıklama önümüzdeki günlerde gelecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA