Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu Kabul Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6’lı masa toplantısı öncesinde başladığı liderler turunda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu Kabul Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' çalışmaları açısından kurulan 6’lı masanın 2 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi'nin ev sahipliğinde başlayacak ikinci tur görüşmeleri öncesinde liderler turuna çıkmıştı. 

Geçtiğimiz gün Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, bugün öğlen saatlerinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

Sohbetimiz Verimli Geçti

Partilerden görüşmenin içeriğine yönelik bir değerlendirme yapılmazken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Twitter hesabı üzerinden;

“6’lı masa toplantısı öncesinde genel merkezimizde bizleri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kılıçdaroğlu ile güncel konular hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdik.”

Dedi.