Çamaşır suyundan 10 kat etkili! Banyo ve tuvaletteki satı lekeleri silgi gibi silecek

Tuvaletteki sarı lekeleri çıkarmak için artık çamaşır suyu kullanmanıza gerek kalmayacak. Her evde bulunan bu iki güçlü bileşen sayesinde tuvalette sarı lekeler kalmayacak. Tuvaletteki sarı lekelerin 5 dakikada giderilmesine yardımcı olan bu yöntem uygulanırsa lekelerden eser kalmadığını göreceksiniz. İşte detaylar...

Çamaşır suyundan 10 kat etkili! Banyo ve tuvaletteki satı lekeleri silgi gibi silecek

Tuvalet temizliği en hassas şekilde ele alınması gereken alanlardan biridir. Tuvaletteki sarı lekeler kirli görünmenin yanı sıra bakteriler nedeniyle sağlığımız için de tehlikelidir. Tuvaletteki sarı lekeler için sıklıkla çamaşır suyu tercih edilmektedir. Çamaşır suyu bazen etkisiz, hatta sağlığımıza zararlı kimyasallar içerir. Bu nedenle her evde bulunan 2 doğal malzemeyle güçlü bir temizlik solüsyonu hazırlayabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

otomobil

ÇAMAŞIR SUYUNDAN BİN KAT DAHA ETKİLİ: KLOZETTEKİ SARI LEKELERİ 5 DAKİKADA ÇIKARMANIN SIRRI BULUNDU. KLOZETTEKİ SARI LEKELER NASIL ÇIKAR?

Bu formülün çamaşır suyuna göre bin kat daha etkili olduğu kanıtlanmıştır. Bu yöntemi kullanarak tuvaletteki sarı lekeleri kısa sürede çıkarabileceksiniz. Bu, çamaşır suyu kullanmadan sarı lekeleri çıkarmanın kolay bir yoludur...

 Zamanla tuvalet yüzeyinde birçok farklı sarı leke ortaya çıkabilir. Bu sarı lekeler tuvaleti aşırı derecede kirletip bakterilerin üreme alanı gibi görünse de sarı lekelerin bir an önce temizlenmesi önemlidir. Tuvalet yüzeyindeki sarı lekelerin temizlenmemesi, lekenin yüzeye derinlemesine nüfuz etmesine ve inatçı hale gelmesine neden olabilir.

 Her ne kadar birçok kişi tuvalet temizliğinde doğrudan çamaşır suyu kullansa da yine de çamaşır suyu kullanmadan tuvaletteki tüm lekeleri temizlemek mümkün. Aşağıda tuvaletteki sarı lekeleri çamaşır suyu kullanmadan çıkarmanın pratik ve etkili bir yolu var...

KLOZETTE TEK BİR SARI LEKE DAHİ KALMAYACAK!

Tuvaletteki sarı lekeleri çamaşır suyu kullanmadan çıkarmak için kullanılan ana ürün kesinlikle karbonattır.

Kabartma tozunun içeriğindeki maddeler, tuvalet yüzeyindeki tüm lekelerin kısa sürede temizlenmesini sağlar. Tuvaletteki sarı lekeleri çamaşır suyu kullanmadan temizlemek için tuvalete bol miktarda karbonat dökün.

Kabartma tozundan sonra daha fazla beyaz sirke dökün. Beyaz sirke ve karbonat reaksiyona girdiğinde bir fırçayla iyice fırçalayın.

Sarı lekeli alanları fırçalamayı unutmayın. Daha sonra tuvaleti yıkayın. Kısa bir süre sonra tüm sarı noktaların kaybolduğunu göreceksiniz.

Eğer leke çıkmıyorsa o sırada limon tuzu sürebilirsiniz. Ayrıca sarı lekeli bölgelere limon tuzu dökebilir, ardından bir fırça kullanarak iyice fırçalayabilirsiniz.

 Bu iki yöntem, tuvaletteki tüm sarı lekeleri çamaşır suyu kullanmadan çıkarmanıza yardımcı olacaktır.