CTE 300 İdare Memuru Öğrencisi Alımı Sonuçları Açıklandı - KPSS EN YÜKSEK EN DÜŞÜK PUANLAR

CTE 'nin 300 idare memuru öğrencisi alımı sonuçları açıklandı. KPSS en yüksek ve en düşük puanlar da yayımlandı.

CTE 300 İdare Memuru Öğrencisi Alımı Sonuçları Açıklandı - KPSS EN YÜKSEK EN DÜŞÜK PUANLAR

CTE 300 İdare Memuru Öğrencisi Alımı Sonuçları Açıklandı - KPSS EN YÜKSEK EN DÜŞÜK PUANLAR

CTE'nin resmi internet sayfasından yapılan duyuruda, 300 idare memuru öğrencisi alım ilanı kapsamında sözlü sınav ve mülakatlara katılacak adayların belli olduğu bildirildi. Duyuruda, başvuruların 2 Eylül 2019 tarihinde sona erdiği belirtilirken, sınava 1500 adayın katılmaya hak kazandığı vurgulandı. CTE resmi sayfasından yapılan duyuruda ayrıca şu ifadeler yer aldı: 

30/07/2019 tarihinde Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde ve Resmî Gazete’de yayımlanan 300 İdare Memuru Öğrencisi Alım İlanı için başvurular 19/08/2019 tarihinde başlayıp 02/09/2019 tarihi mesai saatinde son bulmuştur.

Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin hükümleri uyarınca yapılan incelemeler sonucunda şartları taşıyanlardan, puan üstünlüğü baz alınarak merkezi sınavda alınan puan sıralamasına göre belirlenen kadro sayısının 5 katı (1500) aday sözlü sınav ve mülakata katılmaya hak kazanmış olup; isim listesi ekte sunulmuştur.

Sözlü sınav ve mülakata katılmaya hak kazanan adayların sınav yerleri ve tarihleri Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinden bilahare ilan edilecektir.

İlânen Duyurulur.

KPSS EN YÜKSEK 93, EN DÜŞÜK 82 PUAN

CTE tarafından paylaşılan belgede en yüksek KPSS puanı 93 olaarak gözlemlenirken, 300 idare memuru alımı için başvuru yapan ve bir sonraki aşamaya geçmeye hak kazanan adaylardan en düşük KPSS puanına sahip adayın ise 82 puanlı olduğu bildirildi.

KPSS EN YÜKSEK EN DÜŞÜK PUANLAR VE KATILMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLA