Survivor yarışmasına büyük şok! 3 yıl hapis yatabilir: Duyanlar inanamıyor

Eski Survivor yarışmacılarından biri olan Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisine şantaj yaptığı gerekçesiyle hakim karşısına çıktığı öğrenildi. Karacakaya'ya 3 yıla kadar hapis cezası verilebilir.

Survivor yarışmasına büyük şok! 3 yıl hapis yatabilir: Duyanlar inanamıyor

Eski Survivor yarışmacılarından biri olan oyuncu Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a şantaj yaptığı gerekçesiyle dava açılmıştı. Oyuncu, hakim karşısına çıktı.

Batuhan Karacakaya ile Ayşe Fatma Aslanpay, bir dönem sevgililerdi. Aslanpay'a "şantaj" yaptığı yönünde Karacakaya hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına başladı. Kapalı kapılar ardında gerçekleşen duruşmanın ardından Batuhan Karacakaya, "Şu anda her şey çok iyi. Suçlamaları kabul edecek şeyler kalmadı ama çok hoş sürprizler var. İlk duruşma. Dava bitti, her şey yolunda gidiyor. "

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya 3 yıl hapis

“Bütün açıklamaları suçu ortadan kaldırmaya yöneliktir”

Ayşe Fatma Aslanpay'ın avukatlığını üstlenen Ümit Becel, davanın hemen ardından basına yaptığı açıklamasında, “Sanık Batuhan suçlamaları reddetse de tüm ifadeler suçtan kaçmaya yöneliktir. Açıklamasında şunları söyledi: “Medyanın ve izleyicimin gücünün farkındayım, aşağılanmayı göze alamam, bu yüzden Ayşe'den bu videoyu çekmesini istemek zorunda kaldım." diye ifadeler kullandı. İddianame, söz konusu videoyu izlediğinizde mağdurun dayak yeme korkusuyla buna mecbur kaldığını açıkça ortaya koyuyor. İtirazımız devam ediyor ve Davalı Batuhan'ın bütün HTS kayıtları incelenecek. Karar bir sonraki duruşmada verilecek" dedi.

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya 3 yıl hapis

İstanbul Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, müşteki Ayşe Fatma Aslanpay ve şüpheli Batuhan Karacakaya'nın daha önceden gönül ilişkiler olduğu belirtildi.