PTT KPSS Şartsız Personel Alımı İçin Açıklama

PTT 2019 yılı personel alımı hakkında yeni bir açıklama geldi. PTT yetkili sendikası tarafından PTT yetkilileri ile yapılan görüşmede 2019 yılında personel alımı yapılacağı , alım için hazırlıkların başladığı bildirildi. İşte açıklama.

PTT KPSS Şartsız Personel Alımı İçin Açıklama

Son dakika haberi: PTT personel alımı için Birlik Haber Sen 'den açıklama.

PTT yetkilileri ile bir görüşme yaptığı bildirilen PTT personellerinin yetkili sendikası Birlik Haber Sen, 2019 yılı personel alımına dair talepleri de PTT yönetimine iletti ve personel alımınn 2019 yılı içinde yapılıp yapılmayacağı meselesini sordu.

KENAN BOZGEYİK İLAN GECİKECEK MESAJINI VERMİŞTİ

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve 2023 'e kadar yapılacak personel alımına değindi ve "Asırlık çınar PTT AŞ'yi daha da büyütmek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan'ın desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şirketimizi daha nitelikli bir noktaya taşımak için 2023 yılına kadar çizdiğimiz hedefler doğrultusunda ihtiyaç oldukça personel alımı planlıyoruz. İstihdam seferberliği kapsamında geçen yıl alım süreci yaşanmış olup, bu yıl için ihtiyaç oluştuğu takdirde personel alımına ilişkin ilanı şirketimizin kurumsal web sitesinden duyuracağız." ifadelerini kullandı.

Bu açıklama , geçtiğimiz ay gelmiş ve PTT personel alımının gecikecei mesajı verilmişti. Bu açıklama sonrası PTT 'den yeni bilgi geldi ve PTT yetkili sendikasının bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

Görüşmede 2019 yılı personel alımı da gündeme geldi ve 2019 yılı personel alımı için çalışmaların başladığı, alımın olacağı bildirildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI 

PTT personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde olacak:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • İlan tasrihi itibariyle otuz beş yaşından gün almamış olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Adli sicil kaydı olmaması.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağı gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış veya erteletmiş.
  • Görev yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmaması.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda sakınca bulunmamış olmak.

PTT PERSONEL ADAYLARI BU SAYFADA

Kadın-erkek PTT personel alımını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ  MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN