PTT KPSS Şartsız 1100 Personel Alımı Hakkında Yeni Açıklama (PTTPAL)

PTTPAL KPSS şartsız 1100 personel alımı hakkında açıklama geldi. PTT A.Ş 'den yapılan açıklama ve detaylar haberimizde.

PTT KPSS Şartsız 1100 Personel Alımı Hakkında Yeni Açıklama (PTTPAL)

PTTPAL personel alımı hakkında açıklama geldi.

PTTPAL 1100 personel alımı hakkında geçtiğimiz aylarda bir açıklama gelmişti. Açıklamada yıl sonuna kadar 1100 personel alımı yapılacağına yer verilmişti. Ancak bu alım için henüz bir ilan yayımlanmadı. 

Bu konuda PTT'den bir açıklama geldi ve şu ifadelere yer verildi:

"PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu  kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ​"

YENİ İLAN NE ZAMAN?

PTTPAL personel alımı için yeni ilan yayımlanacak. İlan yayımlanma tarihi henüz belli değil. İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA