Jandarma 2020 Korucu Alımı Öncesi Müjde Geldi

2020 yılı jandarma güvenlik korucusu alımları öncesi önemli duyuru yayımlandı. Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı yaptığı açıklamada ek ödeme müjdesi verdi.

Jandarma 2020 Korucu Alımı Öncesi Müjde Geldi

Güvenlik korucularına müjde geldi.

Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı  Ziya Sözen bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketleyerek paylaşım yapan Sözen, güvenlik korucularına yapılacak ek ödeme için müjdeyi verdi.

KORUCULARIN MAAŞ TALEPLERİ SES GETİRDİ

Düşük maaşa çalışmakta olan güvenlik korucularının ek ödeme talepleri sosyal medya üzerinde çokça dile getirilmişti. Güvenlik Korucuları Konfederasyonu ise bu konuda girişimlerde bulundu. 

MÜJDE GELDİ

Ziya Sözen sosyal meyda hesabı üzerinden gelişmeyi şu ifadelerle aktardı:

"Güvenlik Korucularımızın Sınır ötesi görev harcırahlarında düzenleme yapılarak günlük 205 TL , aylık 6150 TL harcırah ödenecektir. Emeği Geçen başta İçişleri Bakanımız Sayın @suleymansoylu , İller idaresi Genel Müdürümüz, Korucular Daire Başkanımız ve Personeline teşekkür ederiz."

KORUCU ALIMLARI GELİYOR

2020 yılı güvenlik korucusu alımı için ilk ilanlar geçtiğimiz aylarda yayımlanmıştı. Ancak bugünlerde ilanlara ara verildi. 2020 yılının kalan günlerinde Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine çok sayıda korucu alımı yapılacak. İlanlardan haberdar olmak için TIKLAYIN

İlanlar yayımlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN