TÜBİTAK Memur Alımı Yapacak: TÜBİTAK Personel Alımı Şartları ve Başvuru Süreci!

TÜBİTAK 7 memur alıyor. TÜBİTAK'tan yapılan açıklama göre kadrolarına göre değişen 7 memur alımı yapılacak. İşte TÜBİTAK kamu personeli alımı ilanı ve detayları...

TÜBİTAK Memur Alımı Yapacak: TÜBİTAK Personel Alımı Şartları ve Başvuru Süreci!

TÜBİTAK 7 memur alıyor. TÜBİTAK'tan yapılan açıklama göre kadrolarına göre değişen 7 memur alımı yapılacak. İşte TÜBİTAK kamu personeli alımı ilanı ve detayları...

TÜBİTAK Personel Alımı ilanı yayımlandı. Az önce gelen ilan ile TÜBİTAK farklı kadrolarda olmak üzere KPSS siz Personel alımı yapacak. Şartlar nedir?

TÜBİTAK personel alımı yapacak. Az Önce yayımlanmış olan ilan ile TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Personel Alımı yapacak. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

TÜBİTAK Memur ve Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

TÜBİTAK yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Memur Alımı ve Personel alımı yapacak. Ayrıca Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak olup alımlar,

Lisans mezunu - 2 Uzman yardımcısı ve 1 Uzman,

Ön Lisans Mezunu - 2 Teknisyen ve 2 Memur ( Koruma )

olmak üzere toplamda 7 memur alımı yapılacak.

KPSS şartı Detayı Nedir?

Söz konusu yayımlanan memur alımı ilanı için KPSS şartı aranmayacak. Yayımlanmış olan ilana göre adayların aşağıda tabloda belrtilen nitelikleri sağlıyor olması gereklidir.

Ancak Ön Lisans mezunu memur alımı için adayların KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

TÜBİTAK Personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " gibi nitelikler aranacak.

Birime Göre özel Başvuru Şartları Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TÜBİTAK Memur alımı başvurusu için süreç ilanların yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda başvurular sadece online yapılacakç

Uzman Yardımcısı ve Uzman kadrosunda alım için başvurular en geç 16 Mayıs 2023 tarihine kadar TÜBİTAK kariyer adresi üzerinden yapılacak.

Ön Lisans mezunu Teknisyen ve Memur alımı için ise en geç 2 mayıs 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak.