Qatar Airways Türkiye'den Kabin Memuru Alımı Yapacak

Qatar Airways, Türkiye'den kabin memuru alımı için harekete geçti. Şirket, alımlar için İzmir'de bir etkinlik düzenleneceğini duyurdu.

Qatar Airways Türkiye'den Kabin Memuru Alımı Yapacak

Qatar  Airways, Türkiye'den kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Daha öncede yaptığı alımlara bir yenisini ekliyor. Alımlarla ilgili detaylar için şirket bir etkinlik planlasında.

Adayların etkinliğe resmi kıyafetle gelmeleri tavsiye edilirken ilana başvurular da şirketin web sitesinden yapılmaya da başlandı.

İlanın 28 Şubat 2022'ye kadar açık tutulacağı belirtildi.

Başvuruların devam ettiği ilan için etkinliğin tarihini ve yerinin daha sonra açıklanacağının da belirtildiği ilanda havayolu şirketi, adaylara sunulacak maaş ve sosyal imkanları etkinlikte açıklayacak.

Qatar Airways tarafından yayınlanan ilanda, "Uçuşlarını hiç bırakmayan ve salgın boyunca dirençli kalan bir havayolu şirketi olan Qatar Airways ile kendi hikayenizi yazmaya başlayı" ifadelerine yer verdi.

İşe başvuru kriterleri

  • Minimum 21 yaşında olmak
  • Minimum kol erişimi: 212 cm (ayak parmaklarında)
  • En az lise mezunu olmak
  • Akıcı yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi (başka bir dili konuşma yeteneği bir varlıktır)
  • Mükemmel sağlık ve fitness
  • Doha, Katar'a taşınma isteği
  • İyi kişilerarası becerilere ve çok uluslu bir ekiple çalışma becerisine sahip dışa dönük kişilik
  • hizmet tutkusu

Olağanüstü bir hikayenin parçası olun

Şirket sitesinde adayların hikayenin bir parçası olması gerektiğinden bahsediyor. ‘’Yeteneklerin. Senin hayal gücün. Senin hırsın. Burada, potansiyelinizin ve yaratabileceğiniz etkinin sınırı yoktur. Becerilerinizi ve deneyiminizi geliştirecek en büyük, en ödüllendirici zorluklar üzerinde büyümek ve çalışmak için sonsuz fırsatlar bulacaksınız. Geleceğimizin bir parçası olma ve uluslararası bir topluluğun parçası olarak istediğiniz hayatı inşa etme şansınız var. Elimizden gelenin en iyisi burada ve daha da gelecek. Bizim için imkansız sadece bir meydan okumadır. Daha önce hiç yapılmamış olanı başarmaya cesaret ederken bize katılın.’’

Başvuru Ekranına Gitmek İçin: TIKLAYIN