İstanbul'da iş arayanlara dev fırsat! Belediye bu şartlara göre personel alımı yapacak

Bayrampaşa Belediyesi personel alımı müjdesini duyurdu! İşte alım yapılacak kadrolar ve başvuru koşullarına ilişkin detaylar...

İstanbul'da iş arayanlara dev fırsat! Belediye bu şartlara göre personel alımı yapacak

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi, iş arayanlara yeni bir fırsat sunuyor. Belediye, kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 12 daimi süreli işçi alımı yapacak. Bu kapsamda 6 süpürgeci işçi ve 6 şoför işçi aranmaktadır. İş başvuruları için son tarih 31 Mart 2024 olarak belirlenmiştir.

Süpürgeci alımı için adaylardan Türk vatandaşı olma ve en az 2 yıl süpürgeci alanında iş tecrübesine sahip olma şartları aranırken, şoför alımı için en az 1 yıl iş tecrübesi, çöp kamyon şoförlüğü için gerekli sürücü belgeleri, SRC-2 ve SRC-4 belgelerine sahip olma, geçerli süresi dolmamış psikoteknik belgesine sahip olma ve erkek olma şartları aranmaktadır.

bayrampaşa belediye personel alımı

Adaylar, başvurularını 31 Mart 2024 tarihine kadar tamamlayabilirler. Başvuru aşamasında herhangi bir belge ve evrak istenmeyecek, adaylar online platform üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

İş başvuruları için belirtilen tarihlerde belirtilen iletişim kanalları kullanılarak yapılabilecek. Bu iş fırsatı, iş arayan bireyler için Bayrampaşa Belediyesi'nin sürekli büyüyen ailesine katılma ve istikrarlı bir iş hayatına adım atma şansı sunmaktadır. İş arayanların bu değerli fırsatı değerlendirmeleri için başvuru sürecini takip etmeleri önemlidir.