Apple Türkiye Yüksek Maaşla Personel Alımı Yapıyor: İşte İş Başvuru Sayfası

Apple Türkiye tarafından ilan yayımlandı ve 17 kadroda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yüksek maaşla çalıştırmak üzere yapılan personel alımı için başvuru bilgileri yazımızda.

Apple Türkiye Yüksek Maaşla Personel Alımı Yapıyor: İşte İş Başvuru Sayfası

Apple ilan yayımladı: Türkiye'de personel alınacak.

Apple Türkiye bir dizi ilan yayımladı. Önümüzdeki günlerde İstanbul'da açılacak, hem Orta Doğu hem de Avrupa'nın en büyük Apple Store'unda çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Türkiye'de sadece 2 tane mağazası bulunan Apple, Ortadoğu ve Avrupa'nın en büyük mağazasını açmak için sonlara geldi. Resmi açılış tarihi için henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak burada çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı ve iş ilanları yayımlanmaya başladı. Bu da yakın zamanda mağazanın açılacağını gösteriyor.

•Her hafta birden fazla envanter son teslim tarihiyle karşılaşabilir ve bu tarihlere uymak için çok yoğun çalışabilirsiniz.
•Stok deposundaki ürünlere güvenli bir şekilde erişilmesini ve stok hareketlerinin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamak için kurallara istekli bir şekilde uymalısınız.
•Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamalısınız; çalışma saatleriniz işin ihtiyaçlarına bağlı olacaktır.

Apple Türkiye sayfasına baktığımızda ise Türkiye'deki mağazada çalıştırmak üzere 17 kadroya çok sayıda personel alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak adayların istihdam edileceği pozisyonlar ise şu şekilde:

Bilirkişi

Kıdemli Müdür

Operasyon Eksperi

Teknik uzman

Uzman

Genius

Mağaza Lideri

Pazar Lideri

Business Pro

Yaratıcı Kişi

Kurumsal Müşteri Eksperi

Müdür

E Ticaret Müşteri Deneyimi Yöneticisi

Apple Mağaza Lideri

Kıdemli Yönetici

Tüketici e Ticaret Hesap Yöneticisi

BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI

Apple 'nin Türkiye'de açılacak mağazasında çalıştırmak üzere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. 

https://jobs.apple.com/tr-tr/search?location=turkey-TURC

Yukarıdaki linkten Apple kariyer sayfasına gidebilir , Türkiye'deki mağazalara yapılan personel alımlarına başvuru yapabilirsiniz.