4 Belediye 43 Personel Alımı

4 farklı belediye çıktıkları ilanla toplamda 43 personel alınacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne KPSS puanı gerekiyor mu?

4 Belediye 43 Personel Alımı

İşkur’dan duyurdukları ilanlarla 4 farklı belediye de farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere toplamda 43 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte başvurularla ilgili detaylar

Kütahya Belediyesi 

Bu kadrolara başvuracak adayların Kütahya merkezde ikamet ediyor olması gerekiyor. Başvurular 24 Ocak 2022’de başlamış olup, 26 Ocak 2022 saat 17.00’ye kadar sürecektir. Başvurular www.kutahya.bel.tr/isbasvuru.asp adresinden yapılacak olup, şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

Beden İşçisi (Genel): Duyurulan ilanda 15 erkek beden işçisi alınacak. Başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Şoför: ilanda 4 erkek şoför alınacağı duyuruldu. En az ilkokul mezunu olması gereken adayların en az (C) sınıfı ehliyete sahip olması gerekiyor. SRC2 ve SRC4 belgeleriyle beraber psikotoknik belgesinin de bulunması gerekiyor. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Su Kanalı İşçisi: 1 erkek personelin alınacağı duyuruldu. Başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Bekçi: 3 erkek personelin alınacağı duyuruldu. Başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Temizlik Görevlisi: 1 kadın personelin alınacağı duyuruldu. Başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Veteriner Sağlık Teknikeri: 3 erkek personelin alınacağı duyuruldu. En az (B) sınıfı ehliyetinin bulunması gerekmektedir. Başvuracak adayların Laborant ve Veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikerliği ön lisans programlarından mezun olması gerekmektedir. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Veteriner Hekim: 2 erkek/kadın personelin alınacağı duyuruldu. Başvuracak adayların Veteriner Lisans mezunu olması gerekmektedir. Daimi olacak kadro için iki aylık bir deneme süresi söz konusu. Başvuracak adayların 20-50 yaş arasında olması gerekiyor.

Başvuru Özel Şartları İçin: TIKLAYIN

Tekirdağ Çorlu Belediyesi

Belediye geçici süreyle dört aylık çalıştırılacak 3 personel alacak. Alınacak adaylardan 2 si Reyon Görevlisi olarak istihdam edilecekken, bir kişi kasiyer olarak istihdam edilecektir. Adayların en az lise mezunu olması gerekmekte ve 40 yaşını aşmamış olması gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup başvuruların Çorlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü (Nikah Dairesi Binası)’nde yapılması gerekiyor. Başvurular 24 Ocak 2022 ile 25 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Özel Şartları İçin: TIKLAYIN

Kastamonu Abana Belediyesi

Belediye tarafından 1 daimi İş Makinası Operatörü istihdam edilecektir. Başvuracak adayların en az lise mezunu olması gerekirken B-B1C-C1D-D1-F-G-M sınıfı ehliyeti olanlar arasından seçilecektir. Ayrıca SRC4 belgesine sahip olması gereken adayların 40 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Başvurular 24 Ocak 2022 ile 25 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup başvurular Hilmiuran Cad. No:1 Abana/Kastamonu adresine yapılacaktır.

Başvuru Özel Şartları İçin: TIKLAYIN

Diyarbakır Çüngüş Belediyesi

Diyarbakır Çüngüş Belediyesi tarafından 6 aylık geçici 10 temizlik işçisi alınacaktır. Başvuracak adayların 18 yaşından gün almış olması ve en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 24 Ocak 2022 ile 25 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup başvurular Karşıyaka Mah. İsmet Akmeşe Cad. Tekye Sok. No:1 Çüngüş/Diyarbakır adresine yapılacaktır.

Başvuru Özel Şartları İçin: TIKLAYIN