TBB Kadrolu İşçi Alacak (KPSS En Az 60 Puan)

Türkiye Belediyeler Birliği Personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Başvurular yarın başlayacak. TBB Personel alımı hakkında detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

TBB Kadrolu İşçi Alacak (KPSS En Az 60 Puan)

TBB'nin personel alımıyla ilgili resmi internet sayfasından yayımlanan duyuruda alım için ayrılan kontenjanın 8 kişi olduğu belirtilmiş "09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Birliğimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları belirtilen pozisyonlara 8 adet sürekli (daimi) işçi statüsünde nitelikli personel alımı yapılacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

TBB Personel alımı için başvuru yapacak adayların başvuru özel şartlarının yanı sıra KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış olması, görevini devamlı Betgram yapmasına engel bir durumunun olmaması, yurt içi ya da dışı seyahat engelinin olmaması gerekiyor.  Başvuru esnasında adaylarda aranacak diğer şartlar şu şekilde : 

Başvurular 18 Eylül ile 29 Eylül 2018 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sayfası vasıtasıyla gerçekleşecek. Adaylar internetten başvuru yapamamaları durumunda il ya da şube müdürlüklerine giderek başvurularını yapabilecekler. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA