KPSS'den 66-67-68-69-70 Puan Alanlar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir? Alım Yapan Kurumlar

2018 lise KPSS'den 66-70 arası puan alan adaylar hangi memur alımlarına başvuru yapabilir? Hangi kurumlar düşük KPSS ile memur alımı yapılıyor? Detaylar haberimizde.

KPSS'den 66-67-68-69-70 Puan Alanlar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir? Alım Yapan Kurumlar

66-67-68-69-70 KPSS ile Yapılan Memur Alımları ve Alım Yapan Kurumlar

Lise KPSS sona erdi ve 66 ile 70 arasında KPSS puanı alan adaylar hangi kurumların bu puanla memur alımı yaptığını, bu KPSS puanı ile hangi memur kadrolarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı.

66 ile 70 arasında KPSS puanı alan adaylar için Kamubulteni.com olarak bu haberimizi kaleme aldık ve 66-67-68-69-70 KPSS puanı alan adayların başvuru yapabileceği memur alımlarını haberimizde değerlendirdik.

KPSS 2 YIL GEÇERLİ OLACAK

Lise KPSS puanı 2020 yılına kadar geçerli olacak. Adaylar bu sınavda aldıkları puan ile 2020 yılında yapılacak lise KPSS’ nin sonuçları açıklanana kadar memur alım ilanlarına başvuru yapabilecek.

66-70 KPSS İLE BAŞVURU YAPILABİLECEK MEMUR ALIMLARI

66 ile 70 arasında KPSS puanı alan adaylar birçok memur alımına başvuru yapabilir. Özellikle İŞKUR üzerinden yapılan memur personel ve işçi alımlarına başvuru yapabilen adaylar polisevlerinin, EGM’nin, MSB’nin Jandarma Genel Komutanlığının, Sahil güvenliğin, Belediyelerin, Bakanlıkların, Üniversitelerin, CTE, Adalet Bakanlığı, ETİ Maden İşletmesinin, MTA’nın , TCDD’nin, DSİ’nin memur personel ve işçi alımlarına başvuru yapabilirler.

Zabıta memuru, zabıt katibi, İKM, mübaşir, şoför, hizmetli, icra katibi, düz memur, itfaiye eri, tahsildar, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, işçi gibi kadrolara 66-70 KPSS ile memur alımı yapılmaktadır.

İLANLAR HANGİ İNTERNET SİTESİNDEN YAYIMLANIYOR?

Memur, personel, işçi, polis ve asker alım ilanları Kamubulteni.com ‘da yayımlanacak. İlanları anbean takip etmek, 66-70 KPSS puanı ile memur alımları yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER