110 Yeni Zabıta Memuru Alımı Başvuru Tarihleri ve Şartları

İstanbul Ümraniye Belediye Başkanlığı'na 110 yeni zabıta memuru alınıyor. Başvuru tarihleri ve şartları netleşti.

110 Yeni Zabıta Memuru Alımı Başvuru Tarihleri ve Şartları

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye Belediye Başkanlığı, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfalarından yeni zabıta memuru alımı yapılacağına dair duyurular art arda yayımlanmıştı.

İlgili duyuruda  "Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması gerektiği ve en az 70 puan alması gerektiği belirtilmişti.

Zabıta memuru alımı için lise mezunu adaylara 40 kontenjan ayrılırken, önlisans ve lisans mezunlarına ayrılan kontenjan 70 olarak belirtildi. Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki mezuniyet şartlarını dikkate alması gerekli : 

Başvurular 8 Ekim ile 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine şahsen müracaat şeklinde gerçekleşecek. Detaylı bilgilendirme belediyenin internet sayfasından elde edilebiliyor. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA