TCDD Kura ile Kadrolu İşçi Alımı Başvuru İçin Son Saatlere Girildi (Nihai Liste ve Kura Çekimi Ne Zaman)

TCDD kadrolu işçi alımında başvurular için son saatlere girildi. Peki başvurular nasıl yapılıyor? TCDD işçi alımı nihai listesi ne zaman yayımlanacak? Kura çekimi ne zaman? İşte detaylar.

TCDD Kura ile Kadrolu İşçi Alımı Başvuru İçin Son Saatlere Girildi (Nihai Liste ve Kura Çekimi Ne Zaman)

TCDD işçi alımında başvru için son saatlere girildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda lise mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan işçi alımı yapılacağına yer verildi. İşçi alımında geçtiğimiz hafta başlayan başvurular bugün sona eriyor.

BAŞVURULAR GECE YARISINA KADAR DEVAM EDECEK

TCDD KPSS şartı olmadan 396 işçi alımında başvurular 15 Nisan 2019 gece yarısına kadar devam edecek. 23,59 'a kadar alınacak başvuruların ardındna sonuçlar çin bekleyiş başlayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

* Adaylar, İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerimizden sadece birine müracaat edebilecektir.

* Adaylarda, erkek olma şartı aranmaktadır

* Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranmaktadır

* Adayların, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim durumu ve bölümünden mezun olması gerekmektedir.

* İŞKUR’da ortaöğrenim düzeyinde ilan edilen işgücü talebi kapsamında işe başlayıp, işe başladıktan sonra söz konusu işgücü talebinin İŞKUR’da ilan edildiği son başvuru tarihi itibariyle ön lisans veya lisans mezunu olduğu tespit edilenlerin iş sözleşmeleri, 4857 sayılı İş Kanunun 25 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince fesh edilecektir.

* İşgücü Talebimiz ülke düzeyinde yayınlanacaktır.

* İşgücü taleplerimizde KPSS şartı bulunmamaktadır.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında mülakatlara girmeye hak kazanan adaylar kura ile belirlenecek. Nihai listeler önümüzdeki günlerde açıklanacak ve kura çekimi 25 N isan 2019 günü gerçekleştirilecek. 

Alınacak sayının 4 katı kadar aday mülakata çağrılacak.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

Başvuru sonuçları ve nihai listeler yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara