Hadi 11 Ocak Joker Kodu ve İpucu: Kırlarda ve ormanlarda, yükseltilerden, çukurlardan ve akarsulardan geçerek yapılan koşu

11 Ocak 2019 Cuma günü Hadi yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan 20,30 ipucu sorusunda, Kırlarda ve ormanlarda, yükseltilerden, çukurlardan ve akarsulardan geçerek yapılan koşu yarışına ne ad verilir sorusu paylaşıldı. İşte cevap.

Hadi 11 Ocak Joker Kodu ve İpucu: Kırlarda ve ormanlarda, yükseltilerden, çukurlardan ve akarsulardan geçerek yapılan koşu

Hadi 11 Ocak 2019 ipucu sorusu ve joker kodu.

12.30 YARIŞMASI

Hadi merakla beklenen 12.30 yarışmasının ipucu sorusunu yayımladı. Telefonlarda oynanan bilgi yarışması uygulaması Hadi 'de ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

"Hep birlikte belirlediğimiz #hadiSenSun sunucumuz @tcsuatkeskin ’in katılımıyla hadi, 12.30'da başlıyor! O halde ipucu geliyor. Edebiyatsever hadicilerin tanıyacağı bir Rus yazardan geliyor sorumuz... Dönemi için "İnsanın her şeyden bezmesi modern bir hastalıktır" sözünü söyleyen ve aslında bu sözle günümüze de ışık tutan Rus yazar kimdir? En önemli Eseri’nin de Ölü Canlar olduğunu hatırlatalım."

CEVAP: GOGOL

20,30 YARIŞMASI

Hadi 20.30 yarışmasının ipucu sorusunu yayımladı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

Spor Gecesi bu akşam 20.30’da!

Bu soğuk havalarda bahar ve yaz günlerini anımsatacak bir ipucuyla karşınızdayız: Kırlarda ve ormanlarda, yükseltilerden, çukurlardan ve akarsulardan geçerek yapılan koşu yarışına ne ad verilir?

CEVAP: KROSS

KROSS NEDİR: Kros, kırlarda ve ormanlarda, hendeklerden, yükseltilerden çukurlardan ve akarsulardan geçerek kısaca doğada ve arazide yapılan koşu. Arazi özellikli, arazi şartlarına uygun ve dayanıklı.

JOKER KODU

Hadi 11 Ocak 2019 joker kodu henüz yayınlanmadı. Joker kodu yayınlanınca ve 20,30 yarışmasının ipucu sorusu  belli olunca cevabı ile birlikte habere eklenecektir. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN