Polis ve Öğretmen Çiftin Kahreden Ölümü

Şırnak Cizre'de polis olarak görev yapan Sinan Bulduklu ve yeni evlendiği öğretmen eşi Berna Bulduklu, evlerinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Polis ve Öğretmen Çiftin Kahreden Ölümü

Polis ve Öğretmen Çiftin Kahreden Ölümü

Kahreden ölüm haberi Şırnak Cizre'den geldi. Şırnak'ta polis olarak olarak görev yapan Sinan Bulduklu ve yeni evlendiği ve aynı şehirde öğretmen olarak görevli olan Berna Bulduklu'nun yaşandığı evden akşam saatlerinde silah sesleri duyuldu. Mahalleli durumu hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

Kısa süre içinde eve gelen ekipler, polis ve öğretmen olan çifti kanlar içerisinde buldu. Genç çift olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen genç çift hayatını kaybetti. Polis olay ile ilgili olarak soruşturma başlatırken, evde incemeye yapıldı.Hastanede ki işlemlerin tamamlanmasından sonra Polis memuru Sinan Bulduklu'nun cenazesi memleketi Hatay’a, öğretmen Berna Bulduklu'nun cenazesi ise memleketi Yozgat’a gönderildi.  Öte yandan genç çiftin yaklaşık 3 ay önce evlendiği ve mutlu bir birliktelikleri olduğu öğrenildi.