Flaş Gelişme Banka Müdürü Silahlı Şahıs Tarafından Rehin Alındı Şüpheli Teslim Oldu Banka Müdürü Kurtarıldı

Son Dakika. Antalya’nın Kepez ilçesinde bir bankaya giren silahlı şahıs banka müdürünü rehin aldı.

Flaş Gelişme Banka Müdürü Silahlı Şahıs Tarafından Rehin Alındı Şüpheli Teslim Oldu Banka Müdürü Kurtarıldı

Kimliği belirsiz bir şahıs tarafından Mısır Çarşısındaki bir banka şubesinin müdürü, bankada rehin alındı. Ekipler banka önünde güvenlik önlemi alırken şüphelinin ikna çalışması devam ediyor.

Bir banka şubesine giden silahlı kişi, banka müdürünü rehin aldı. Durumun yetkililere bildirilmesiyle beraber olay yerine çok sayıda personel sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik tedbiri alırken çelik yelek giyip etrafa güvenlik şeridi çekti.

DHA muhabiri Alparslan Çınar da olayla ilgili, "Polis ekipleri şuanda geniş güvenlik önlemi almış durumda. Polis Özel Harekat da hazırlık yapıyor. Silahlı bir kişi içeri girerek silahla birlikte banka müdürünü rehin aldı. Birazdan bir operasyon olacak gibi gözüküyor." dedi.

İkna Çabaları Etkili Oldu

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'da olay yerine gelerek bilgi aldı. Şüpheli M.R.D. ile görüşen polis ekiplerini ikna etme çalışmasına başladı. daha sonra şüphelinin annesi ve oğlu, ikna çalışmaları için bankaya getirildi. Ailesi ve polisin ikna çabaları sonrası şüpheli teslim olurken banka müdürü de kurtarıldı. Şüpheli M.R.D. gözlatına alındı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /