Fenerbahçe Ligden Çekiliyor Mu? Başkan Ali Koç'tan Flaş Açıklama

Son Dakika. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Yüksek Divan Kurulu toplantısında flaş açıklamalar. Başkan Koç, Fenerbahçe’nin ligden çekilip çekilmeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe Ligden Çekiliyor Mu? Başkan Ali Koç'tan Flaş Açıklama

Olaylı Adana Demirspor maçı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında maçın hakemi Ali Palabıyık ve son dönemde verilen hakem kararları ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Önlerine iki seçenek olduğunu belirten Koç, konu ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Sezonu Feda Etmek Olur

Ligden çekilme iddiaları hakkında konuşan Ali Koç, “Artık biz figüran mı olacağız, yoksa bu ülkenin futbolunu temizleme uğruna bu günlerde feragat mi edeceğiz? Ben başkanlığımı feda etmeye hazırım. Ligden çekilme falan saçma sapan bir şey yok. Sakın aklınızdan bile geçirmeyin. Selahattin Baki’nin de dediği gibi ‘Biz bu ligi şampiyon bitireceğiz’mi diyeceğiz yada ‘Yeter artık sınırı aştınız, biz maça çıkmıyoruz’ mu diyeceğiz?. Maça çıkıp 1 dakika sahadan ayrılmak, bu sezonu feda etmek demektir. Ama inanın geleceğimiz için çok önemli bir adımdır” dedi.

11’e 3 Devam Kararı

Başkan Ali Koç açıklamasının devamında “Biz bunu ayladık dün. Bunu illa Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam ederse başka maçta da devam ederiz. 11’e 3 devam kararı çıktı. Ben 3’ten biriydim. Artık Yeter!” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /