Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sigara' Açıklaması: Sadece Milletimizin Sağlığı için İstiyorum

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısnın ardından alınan yeni kararları duyururken, sigara ve nargile konusunda vatandaşlara çağrılarını sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sigara' Açıklaması: Sadece Milletimizin Sağlığı için İstiyorum

Akciğerlere olan zararı bilinen Sigara ve nargile kullanımının koronavirüsle mücadeleye sekte vurduğunu insan sağlığını tehlikeye attığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu dönemde kapalı alanlarda da (evler dahil) sigara, nargile gibi zararlı ürünleri bırakması gerektiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak ben milletimden bir şey daha istiyorum, lütfen kapalı mekan evlerimiz ne olursa olsun, sigara içmeyi bu dönem içinde kesinlikle bırakın. Nargile içmeyi kesinlikle bırakın bu süre içerisinde bırakın. Benim sigarayla da nargileyle de işim yok. Sadece milletimin sağlığı için istiyorum. Milletime olan sevgim için istiyorum. Bunların hepsi de akciğerlerimizi tehdit eden en önemli, zararlı ürünler." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI İÇİN https://www.kamubulteni.com/coronavirus/cumhurbaskani-erdogan-dan-son-dakika-aciklamalari-canli-h32279.html