Bağcılar’da Dehşet: Boğazını Kestiği Annesini Camdan Attı, Evi Ateşe Verdi 

Dehşet Bağcılar'da yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı A.S. adlı genç, annesi Havva Sayan’ın boğazını kesti, camdan aşağı attı ve polisleri gördüğünde evi yaktı. İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı olan 26 yaşındaki A.S. adlı bir genç, henüz belirlenemeyen bir sebeple annesi Havva Sayan'ın boğazını kesip camdan aşağı attı.  Olayı gören etraftaki komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Olay yerine çevik kuvvet ekipleri ile ö

Bağcılar’da Dehşet: Boğazını Kestiği Annesini Camdan Attı, Evi Ateşe Verdi 

Polisleri Görünce Evi Ateşe Verdi

Annesinin boğazını kestikten sonra camdan aşağı atan 26 yaşındaki A.S. adlı genç, etraftaki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çevik kuvvet ekiplerinin geldiğini görünce direnmek amacıyla evi ateşe verdi.


Gözaltına Alındı

Uzun uğraşlar sonucu polis ekipleri, A.S’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor.

Mahallesi Sakini Uğur Eğriöz: Annesinin Boğazını Kesip Attığını Gördük

Doğan Haber Ajansı tarafından aktarılan habere göre olay anına şahit olan mahalle sakini Uğur Eğriöz;


“Kaşı sokaktaydım ve bir ses duydum. Aşağı inip baktığımda annesinin boğazını kesip attığını gördük. Daha sonra silah sesi geldi. Büyük bir ihtimalle bacağından vuruldu. Sonra evi yakmaya çalıştı. O esnada özel harekat polisleri gelip şahsı aldı. Madde bağımlısı olduğu söyleniyor.”

İstanbul emniyet Müdürlüğü’nden Yazılı Açıklama

Konuya yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bir yazılı açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Kasten öldürme suçu ile alakalı Bağcılar ilçesinde yürütülmekte olan çalışmalarda; saat 16.00 surlarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda 58 yaşındaki Havva Sayan adlı kadın şahsın, 26 yaşındaki A.S. adlı şahıs tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş ve olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan kontrol çalışmalarında Havva Sayan adlı kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon bölümünde A.S. adlı şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır. Araştırmalarda A.S adlı şüpheli şahsın, kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve böylece şüpheli şahsın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu belirlenmiştir. Şüpheli şahıs, olay yerinde fiili gerçekleştirdiği suç aletleri ile beraber görevliler tarafından yakalanmıştır. Konuyla alakalı yakalanan şüpheli şahıs, adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat ise sürüyor.”

Denildi.