Fahrettin Yokuş'tan EYT Açıklaması

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş 'tan emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili önemli açıklama geldi. Yokuş açıklamasında, parti olarak EYT konusundaki duruşlarının süreceğini söyledi.

Fahrettin Yokuş'tan EYT Açıklaması

Önemli EYT açıklaması.

Kamubulteni.com olarak İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin yokuş ile yaptığımız görüşmede emeklilikte yaşa takılanlar meselesini görüştük. 

Kamubulteni.com 'un  "Emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili daha önce birçok açıklama yaptınız. Yaşa takılanların sorunlarını bildiğinizi, yaşa takılanlar meselesinin çözülmesi gereken bir sorun olduğunu dile getirmiştiniz. Öte yandan partinizin TBMM'de bu sorunun çözülmesi için kanun teklifi verdiği, ancak bunun hükümet ile MHP 'nin oyları ile reddediliği biliniyor. Peki EYT  ile ilgili son değerlendirmeleriniz neler?" sorusuna İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş şu şekilde cevap verdi:

"Emeklilikte yaşa takılanlar kanayan bir yara malesef. Hükümet henüz bu konuda netleşmiş değil. Ama eğer parlamentoya hükümetten bu yönde bir öneri gelirse bu parlamentoda kolaylıkla geçer. Ama biz ve diğer muhalefet partileri, , iktİdarın bu konuda ayak direttiğini düşünüyoruz. Zaten gerekçe olarak da ekonomik sıkıntıları gösterecekler. 'Ülkenin ekonomik durumu iyi değil' ' kaldıramayız' diyerek bundan kaçınacaklar."

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR MESELESİNİ MECLİSTE SICAK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

"Biz de zaman zaman meclis çalışmalarında bu konuları dile getirdik ve getirmeye devam ederek , konunun sıcaklığını korumaya devam edeceğiz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA