Ziraat Bankası'ndan maaş alan emekli yaşadı! Tamamen ücretsiz oldu

Ziraat Bankası'ndan emeklilere yeni müjde geldi. Emeklilere 1 yıl boyunca ücretsiz olacak.

Ziraat Bankası'ndan maaş alan emekli yaşadı! Tamamen ücretsiz oldu

17 milyon emekliye müjde verildi ve emeklilere yönelik yeni ücretsiz hizmetler duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitinginde yaptığı konuşmada emeklilere birçok müjde verilirken, kamu bankalarının emeklilere vereceği promosyon miktarının 12 bin liraya çıkacağı açıklandı. Emeklilere yönelik doping teşviki büyük sevinç yarattı. Ziraat Bankası da, kendi bankası aracılığıyla maaş alan emeklilere vereceği hizmetleri duyurdu. Aşağıda kampanya detayları yer almaktadır..

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE MÜJDE!

Ziraat Bankası'ndan maaş alan emekli yaşadı

Ziraat Bankası'ndan yapılan basın açıklamasında, "Emekliliğini ilk kez alan müşterilerimiz, bankalarını seçerken bir yıl geçerli ayrıcalıklardan yararlanmaya hemen başlayabilecekler" denildi. Emeklilik haklarına ek olarak sağlanan yeni sosyal yardımlar da ardı ardına açıklandı. Ziraat Bankası emeklilik müşterilerine sunulan avantajlar aşağıda yer almaktadır:

Vadesiz mevduata özel faiz oranlarımız tam size göre! Ziraat, bankamızdan ilk kez emekli olan ve maaş almaya başlayan müşterilerine sabit mevduatta özel promosyon faiz avantajı sunmaktadır. Size özel avantajlı faiz oranlarımızdan faydalanmak için size en yakın şubemizi ziyaret edebilir ya da Ziraat Mobil veya İnternet Bankacılığı'na bağlanarak vadeli hesap açtırabilirsiniz.

Emekliliğiniz boyunca bedava HGS Ziraat'te! Özellikle ilk kez emekli olan ve bankamızdan maaş almaya başlayan müşterilerimiz için emeklilikte yol arkadaşınız Ziraat'te. Ücretsiz HGS etiketi almak için en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirsiniz.

Şubelerimizden %25 indirimli olarak iralık kasa hizmeti talebinde de bulunabilirsiniz.

Dijital kanallar üzerinden ücretsiz para transferinde bulunavilirsiniz. EFT-FAST transferlerinizi dijital kanallarımız üzerinden ücretsiz (EFT mesaj ücretleri hariç) gerçekleştirebiliriz.

Yapılan açıklamada Ziraat Bankası emeklilik müşterilerine 1 yıl süreli ücretsiz HGS hizmeti verileceği açıklanırken, ayrıca Havale, EFT, FAST gibi havale işlemlerinin de ücretsiz sağlanacağı belirtildi. Böylece emekliler de rahat bir nefes alacak.