Zam üstüne zam! Vatandaş bu fiyatlardan sonra evinden çıkamayacak

Arabaya binmek için artık iki defa düşüneceğiz. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor. İşte, detaylar...

Zam üstüne zam! Vatandaş bu fiyatlardan sonra evinden çıkamayacak

Altın ve dolar fiyatlarının değişkenlik göstermesi, petrol fiyatlarının dalgalanması sebebiyle akaryakıt fiyatları giderek zamlanmaya devam etmektedir. Bu zam da vatandaşın cebini olumsuz olarak etkilemektedir. 

Petrol fiyatlarında yaşanan değişimler vatandaşa kontak açtırmayacak gibi duruyor. Hal böyle olunca vatandaşta arabalarına binerken iki defa düşünecek. Bildiğiniz gibi en son 21 Mart tarihinde benzine 1,5 TL, motorine ise 1.30 TL zam gelmişti. 23 Mart tarihinde ise Motorine 1 TL'lik indirim yapılmıştı. Akaryakıtın bir zamlanıp bir indirime gitmesi de insanları şaşırtır hale gelmişti. 

Koronavirüs döneminden itibaren bu dalgalanmaların olması sebebiyle vatandaşın cebi de olumsuz olarak etkilenmektedir. Özellikle araç sahibi olan vatandaşlar bir yerden bir yere giderken artık iki defa düşünmektedir. 2 yıl önce 100 TL'ye seyahat ettiği yere şuanda 300 TL'ye bile seyahat edememesi insanları olumsuz olarak etkilemektedir. Güncel akaryakıt fiyatlarının değişiklik göstermesiyle vatandaşında aklı karışmıştır. 

Güncel Akaryakıt Fiyatları 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Güncel Akaryakıt Fiyatlarını sizler için derledik. Her il ve ilçede bayiden bayiye değişiklik gösteren akaryakıt fiyatları üç il için aşağıdaki gibidir.

yakit

İstanbul'da benzin fiyatı 43.47 TL, 

Motorin fiyatı 42.03 TL, 

LPG fiyatı 21,68 TL, 

Ankara'da benzin fiyatı 44.23 TL, 

Motorin fiyatı 42,85 TL, 

LPG fiaytı 21,85 TL, 

İzmir'de benzin fiyatı 44.23 TL, 

motorin fiyatı 43.05 TL, 

LPG fiyatı 21,90 TL'dir.