Uzman İsim Altının Kaç Liraya Yükseleceğini Açıkladı

Altın Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yeni tahminlerde bulundu. Peki altın artacak mı, yatırım yapmak mantıklı mı?

Uzman İsim Altının Kaç Liraya Yükseleceğini Açıkladı

Ekonomi uzmanı İslam Memiş başarılı tahminleriyle geniş bir kesim tarafından takip ediliyor. Memiş yeni tahminlerde bulunarak yatırımcısına mesajlar verdi. FED’in altının yükselişini baskılamak için sürekli faiz artırımı yapacağını iddia eden İslam Memiş, 2022 yılı içerisinde altının ons fiyatının 1960-2000 dolar seviyelerini test edebileceğini belirtti.

Dolar ve altın kuru düşmeden önce “Dolar ve altın çökecek, acınacak hale gelirsiniz” ifadeleriyle doğru tahminde bulunan Memiş, daha sonra dolar ve altının yükseleceği seviyeyi de bilerek ilgiyi yeniden üzerine çekmişti.

Nisan ve Mayıs ayının altın alımı için son fırsat olduğunu belirten ekonomist, İslam Memiş, İnternet Haber’de yapılan açıklamada altın hakkında yeni tahminlerini paylaştı.

FED ile Altın Arasında Savaş

Memiş açıklamalarında ‘’2021 yılında altının ons tarafı çok kötüydü. 2022 yılında FED ile altın arasında bir savaş başlayacak. Enflasyonu fiyatlamak isteyen bir ons altın olacak… Yatırımcılar sürekli altın almak isteyece, çünkü enflasyonun sürekli yükseldiğini görecekler. FED’de altını baskılamak için sürekli faiz artırım politikası uygulayacak. Altın ile dolar arasında böyle bir savaş olacak.

Altın’ın Gramı 1.450 Lira Olacak

Ben 2022 yılı içerisinde altının ons fiyatının 1960 hatta 2000 dolar seviyelerini test edilme ihtimalini çok kuvvetli görüyorum.

1960 hatta 2000 dolar seviyesindeki ons altın ve FED’in faiz kararıyla tüm dünyada doların değer kazanacak olması nedeniyle gram altın fiyatı üzerinde yaptığım çalışma bana yıl içinde gram altının 1450 lirayı göreceğini işaret ediyor.

Gümüşe Yatırım Tavsiyesi

Altın tarihten bugüne kadar hiçbir zaman yatırımcısını üzmemiştir. Gümüşe yatırım yapın tavsiyesini devam ettiriyorum. 2022 yılı içerisinde gümüşün gramının 20 lira seviyesine çıkacağını göreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /