Ünlü Ekonomist Tarih Verdi! Dolar 21, Euro 24 Lira..

Ünlü ekonomist İslam Memiş geçtiğimiz akşam eşitlenen dolar ve euro ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, doların 21 lira, euronun 24 lira olmasının sürpriz olmayacağını açıkladı..

Ünlü Ekonomist Tarih Verdi! Dolar 21, Euro 24 Lira..

FED 'in faiz artırım ihtimalinin yükselmesiyle birlikte yukarı yönlü hareketlenen dolar kuru geçtiğimiz akşam euro ile neredeyse eşitlendi. Dolar ve Euro kuru TL olarak 24 yıl sonra aynı seviyeye geldi. Durum böyle olunca Türkiye' de vatandaşlar doların ve euronun geleceği ne olur ? merak ederken, Ünlü ekonomist İslam Memiş 'ten önemli bir açıklama geldi. 

17 TL'nin altında dolar alınır

Ünlü ekonomist İslam Memiş geçtiğimiz akşam eşitlenen dolar ve euro ile ilgili olarak konuştu ve dolar alım için kritik değerin 17 TL olduğunu aktardı. Memiş doların 17 TL altında olduğu sürece alım tavsiye ettiğini bir kez daha yineledi. 

Dolar 21, Euro 24 Lira..

Döviz yatırımcısının alım yapmak isterse dolar değil de euro ve sterlin alması gerektiğini tavsiye eden Memiş,2022 yılı sonu için dolar ve euro^'da yeni rekorlar beklediğini aktardı ve "20, 21 lira aralığında bir dolar kuru benim için sürpriz olmaz. Özellikle paritelerdeki toparlanmayla birlikte 23-24 lira seviyesindeki bir euro kuru benim için şaşırtıcı olmaz" ifadelerini kullandı.