Talep toplaması devam eden KZGYO hakkında merak edilen tüm detaylar

KZGYO halka arz katılım endeksine uygun mu? Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Kuzu Grup halka arz ediliyor. 21-22-23 Ağustos tarihleri içerisinde Kuzu Grup halka arz talep topluyor. Yoğun bir ilginin olduğu söylenen Kuzu Grup halka arzı hakkında yatırımcıların da merak ettiği konular bulunuyor. Bu konuların başında ise, "KZGYO halka arz caiz mi, helal mi, Kuzu grup halka arz katılım endeksine uygun mu" geliyor. İşte Kuzugrup halka arz hakkındaki tüm bilgiler.

Talep toplaması devam eden KZGYO hakkında merak edilen tüm detaylar

KZGYO halka arz katılm endeksine uygun mu? İstanbul Ataköy'de yaptığı yatırımlar ve projelerle son dönemlerin en çok konuşulan inşaat şirketlerinden olan Kuzugrup halka arz ediliyor. SPK onayı sonrasında Kuzu Grup talep toplamaya başladı. Bu süreçte yatırımcılar da birçok konuyu merak ediyor. Özellikle, "KZGYO halka arz caiz mi, helal mi, Kuzu grup halka arz katılım endeksine uygun mu" soruları gündemde! İşte KZGYO halka arzı hakkında tüm ayrıntılar.

KZGYO Halka Arz Katılım Endeksine uygun mu?

Haberler.com sitesinde yer alan bilgiye göre KZGYO'nun katılım endeksine uygun olup olmadığı hakkında şu ifadeler kullanıldı:

Kuzu Grup halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Genellikle İslami kaygıları bulunan vatandaşların sorguladığı bir diğer konu ise KUZU GYO katılım endeksine uygun mu? Sorusu oldu. Türkiye'nin önde gelen emlak şirketleri arasında yer alan Kuzu Grup GYO'nun katılım endeksine uygun olmadığı belirtildi.

Kuzu Grup Halka Arz kaç lot verir?

Kuzu Grup GYO hissesi 20,76 TL’den halka arz olacak. Kuzu Grup GYO halka arz tarihi 21-22-23 Ağustos 2023 olarak açıklandı. Halka arz için talep toplama süresi ise 3 gün oldu. Kuzu Grup GYO halka arzının büyüklüğü 1,03 milyar TL olarak açıklandı. Kuzu Grup GYO’nun halka arz açıklık oranı 25%’dır. Toplamda 50 milyon adet lot dağıtılacaktır.

500 Bin katılım – 55 Lot (1141 TL).
1 Milyon katılım – 27 Lot (560 TL).
1.2 Milyon katılım – 23 Lot (477 TL).
1.4 Milyon katılım – 20 Lot (415 TL).
1.6 Milyon katılım – 17 Lot (352 TL).
1.8 Milyon katılım – 15 Lot (311 TL).
2 Milyon katılım – 14 Lot (290 TL) dağıtabilir.