Talep Toplama Başlıyor... EBEBEK Hangi Bankalarda Var?

Ebebek halka arz kaç lot verir? Yurt genelinde 61 ilde 200'den fazla şubesi ile faaliyet göstermeyi sürdüren Ebebek, 3700'ü aşkın çalışanıyla ekosistemin öncüsü olarak karşımıza çıkıyor. Nitelikli ürünleri her geçen artıran ve gelişimini devam ettiren Ebebek, SPK'dan beklediği onayı aldı. Artık sırada talep toplama işlemi var. Ebebek halka arz detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki Ebebek halka arz kaç lot verir, ebebek halka arz hangi bankalarda var ve fiyatı ne kadar?

Talep Toplama Başlıyor... EBEBEK Hangi Bankalarda Var?

Ebebek halka arz kaç lot verir? Türkiye'de bebek ve çocuk giyim sektöründe lider konumda bulunan ve büyümesini her geçen gün sürdüren Ebebek, SPK'dan beklediği onayı aldı. Böylelikle halka arz sürecinde ilk adımı atmış oldu. Yatırımcılar şimdiden, "Ebebek halka arz kaç lot verir, ebebek halka arz hangi bankalarda ve halka arz fiyatı ne kadar" gibi soruları derinlemesine inceliyor. İşte ebebek halka arz süreci hakkında tüm merak edilenler.

EBEBEK halka arz kaç lot verir?

Ebebek Mağazacılık A.Ş., halka arz şeklini sermaye artırımı ve ortak satış yöntemleriyle ek pay dahil toplam 48,000,000 lot dağıtımı gerçekleştirilecek. Ebebek Mağazacılık A.Ş. halka arz şu şekildedir:

Sermaye Artırımı: 24.000.000 Lot
Ortak Satışı: 8.387.005 Lot (Ahmet Afif Topbas)
Ortak Satışı: 1.692.116 Lot (Mahmud Muhammed Topbaş)
Ortak Satışı: 1.676.572 Lot (Musa Topbaş)
Ortak Satışı: 1.073.359 Lot (Halil Erdoğmuş)
Ortak Satışı: 750 000 Lot (Fatma Hande Topbaş)
Ortak Satışı: 750.000 Lot (Fatma Zehra Ulker)
Ortak Satışı: 1.670.948 Lot (Kamal Anthony Hatoum)
Ek Ortak Satışı: 4.193.502 Lot (Ahmet Afif Topbaş)
Ek Ortak Satışı: 846.058 Lot (Mahmud Muhammed Topbaş)
Ek Ortak Satışı: 838.286 Lot (Musa Topbaş)
Ek Ortak Satışı: 536.680 Lot (Halil Erdoğmuş)
Ek Ortak Satışı: 375.000 Lot (Fatma Hande Topbaş)
Ek Ortak Satışı: 375.000 Lot (Fatma Zehra Ulker)
Ek Ortak Satışı: 835.474 Lot (Kamal Anthony Hatoum)

EBEBEK halka arz hangi bankalarda var?

Parafesor.net sitesinden alınan bilgilere göre; "Borsada işlem görmek üzere halka arz olmaya hazırlanan Ebebek Mağazacılık A.Ş., halka arzı Ünlü Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. İlerleyen günlerde halka arza katılmak isteyen yatırımcıların taleplerini iletebileceği bankalar açıklanacak." ifadeleri kullanıldı.

Ünlü Menkul Değerler A.Ş.

e-bebek.jpeg

EBEBEK halka arz eşit mi yoksa oransal mı?

Ebebek Mağazacılık İmalat Sanayi A.Ş., halka arz sürecini "eşit dağıtım" yöntemiyle gerçekleştirecektir. halka arz sürecini "eşit dağıtım" yöntemiyle gerçekleştirecektir. Bu yöntem, özellikle küçük yatırımcıların taleplerini karşılamayı hedeflemektedir. Eşit dağıtım yöntemi, her yatırımcının aynı miktarda hisse senedi almasını sağlar, böylece küçük yatırımcılar daha adil bir şekilde pay alır. Bu yöntemde her yatırımcıya eşit fırsatlar sunulur ve büyük yatırımcıların avantajı azaltılmış olur.