Süre geçmeden hemen başvurun! O banka bunu yapana 1000 TL nakit iadesi yapacak

Yapı Kredi, müşterilerine yönelik olarak heyecan verici bir promosyon açıkladı. Banka, kendi mobil uygulaması üzerinden kredi kartı için başvuruda bulunan ve gerekli koşulları sağlayan kişilere 1000 Türk Lirası geri ödeme yapacağını duyurdu. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Süre geçmeden hemen başvurun! O banka bunu yapana 1000 TL nakit iadesi yapacak

Yapı Kredi, mobil platform üzerinden yeni katılan müşterilerine yönelik bir promosyon duyurdu. 1-30 Nisan 2024 tarihlerinde, "YKUCAK1000" promosyon kodunu kullanarak bankaya yeni üye olan müşterilere, 1000 Türk Lirası nakit iade imkanı sunulacak.

Yapı Kredi'nin Özel İade Kampanyasının Koşulları

Yapı Kredi'nin sunduğu bu özel iade kampanyasından faydalanmak için, ilk adım olarak Yapı Kredi Mobil uygulamasının indirilmesi ve "Yapı Kredi Müşterisi Ol" seçeneğinin izlenmesi gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirmeyenler, kampanya avantajlarından yararlanamayacaklardır. Yapı Kredi'ye müşteri olarak kaydolduktan sonra, şahsi kredi kartı için yapılan başvuruların onaylanması halinde, ilgili kampanya kodunun girilmesiyle kampanya teklifinden yararlanma imkanı bulunmaktadır.

yapı kredi bankası

Yapı Kredi'den Uçuş İadesi Kampanyası

Yapı Kredi'nin yeni müşterilerine sunduğu avantajlı bir teklif var. Bankanın dijital kartını kullanarak, müşteri olduktan sonraki ilk 24 saat içerisinde uçak bileti alan kredi kartı onaylı müşteriler, 1000 TL'lik bir iade kazanacaklar. Bu fırsat, Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus ve SunExpress ile gerçekleştirilecek bilet alımları için geçerli.

İade Kampanyasının Ödeme Ayrıntıları

1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında bu kampanya kapsamında yapılan alışverişler sonucunda, müşterilerin kartlarına 10 Mayıs 2024 tarihinde 1000 TL indirim olarak yansıtılacak. Ancak, uçak biletinin iptal edilmesi durumunda, iade edilen tutar karttan düşülecek.