QNB Finans’tan Ödeme Müjdesi Geldi! Yeni Kredi Sisteminde Düşük Faizli 50.000 TL Kredi…

İhtiyaç kredisi arayan kişilere QNB Finansbank farklı bir faiz sistemi ile kredi desteği verilecek. Kredi vadesine göre oranlar değişiyor. QNB Finansbank’tan 50.000 TL ihtiyaç kredisi başlatıldı. İşte detaylar…

QNB Finans’tan Ödeme Müjdesi Geldi! Yeni Kredi Sisteminde Düşük Faizli 50.000 TL Kredi…

İhtiyaç kredisi alacak kişilere destek QNB Finansbank’tan geldi. Türkiye'de nakit ihtiyacı olanların akıllarına ilk gelen çözüm yolu ise bankalardan gelen ihtiyaç kredisi oluyor. Bu krediler için de bankaların belirli maliyetleri karşılaması gerekiyor. Bu maliyetler ihtiyaç kredisinin avantajlı mı yoksa dezavantajlı mı olduğunu ortaya koyuyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturuldu. QNB Finansbank’tan müşterilere farklı faizler ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi sağlanıyor.

Kredi Kampanyası Duyuruldu

QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Sağlanan krediye dair bazı açıklamalar gerçekleştirildi. Bankanın müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi için başvuru yapmaları durumunda farklı alternatiflerden birini tercih edip kredi maliyetlerini seçmiş oluyorlar. Vade süre kısa olan kişiler için düşük faiz ödemesi yapılabiliyor. Bir tür kademeli faiz sistemi ile verilen ihtiyaç kredisi doğru hamleler ile çok kazançlı bir iş modeli olabiliyor.

Vade süresini kısa tutan kişiler ise hem faiz indirimi hem maliyet bakımından avantaj elde ediyor. Bütçesi ise yeterli olanlara 12 ay vade ile ihtiyaç kredisini tercih ederek düşük faizli kredi fırsatı sağlanıyor. Böylece çok daha düşük faiz maliyetli destek ödemesi kullanabiliyorlar.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank üzerinden 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda kredi hesaplaması aylık % 2,09 oranında faiz ile veriliyor. 50.000 TL ihtiyaç kredisi almak için müşterilere aylık 2.159 TL’lik taksit ödüyor. Bu kredinin toplam maliyeti 77.749 TL oluyor. Bu hesaplama ile yaklaşık 27.000 TL’lik bir toplam faiz maliyeti ortaya çıkıyor.

QNB Finansbank ile 24 ay vade imkanı ile kredi verildiğinde de aylık faiz oranı %1,79 tutuluyor. 24 ay vade ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan kişilerin bankaya her ay 2.715 TL kredi taksiti ödenirken toplam kredi masrafı 65.165 TL şeklinde hesaplama ortaya çıkıyor. Bu kredinin de faiz maliyeti toplam 15.000 TL oluyor.

QNB Finansbank üzerinden 12 ay vade imkanı ile ihtiyaç kredisi kullanılması halinde aylık faiz oranı %1,44'e kadar iniyor. 12 ay vadeli verilen 50.000 TL ihtiyaç kredisi aylık taksiti ise 4.670 TL oluyor. Bu kredi için toplam maliyet ise 56.041 TL olduğunu açıkladı. Bu kredi için müşterilerin toplam faiz masrafı yaklaşık 6.000 TL olarak hesaplanıyor.