Konutta Düşük Faizli Kredi Verilecek

Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi halini alan TOKİ ucuz sosyal konut projesi ardından orta gelir gurubunda olan insanlar için yeni konut kampanyası geliyor. Emlak Konut aracılığıyla orta gelir gurubunda olan vatandaşlar için hazırlanmış olan bu kampanyanın detaylarını açıklamak için bir toplantı düzenlendi. TOKİ tarafından yapılacak olan sosyal konut projesi hakkındaki detaylar iyice araştırılmaya başlanmış oldu. Hükümet tarafından TOKİ konutları için büyük bir hamle gelmiş oldu. Üst gelir gurubunda bul

Konutta Düşük Faizli Kredi Verilecek

Gerekli ayrıntılar Ekim ayında açıklanacak. TOKİ tarafından yapılacak sıfır konutlarda fiyatlarda indirim yapılması ve banka kredileri ile düşük faiz ile uzun vade seçenekleri sunulmuş olması beklenecek.

Konut Kampanyası İle İlgili Detaylar

Kampanya ile ilgili olarak sıfır konutlarda fiyatların indirilmesi ile banka kredilerinde uzun vade ve düşük oranlarda faiz seçeneklerinin olması beklenilmektedir.

Emlak Konut öncülüğünde yapılan yapılacak kampanya için bugün toplantı yapılmış oldu. Toplantıda bulunan Konut Geliştiricileri ile Yatırımcılar Derneği Başkanları yaptıkları açıklamalarda gerekli bilgileri verdiler. Kampanya inşaatı başlayan konutlarda geçerli olacak. Bu kampanya bütün illerde geçerli olacak. Yalnızca birkaç ilde olmayacak. Kampanyayla ilgili bütün duyurular, Ekim ayının son günlerine doğru açıklanmış olacak. 

Diğer bir açıklamaya göre dar gelirli vatandaşlar haricinde, dışarıda kalan gurubunda konut sahibi olması için çalışmalarda yapılmaktadır. Bu yeni açıklanacak olan TOKİ konutlarıyla ilgili kampanya Yeni yapılacak sıfır konutlarda2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar için olması beklenmektedir. TOKİ konutları için başvuru yapacak kişilerin gelir durumları ön planda tutulması beklenmektedir. Düşük gelire sahip kişilere öncelik tanınması beklenmektedir. Düşük banka faiz oranı ve uzun vade de kredi kullanılarak bu TOKİ konutlarında kredi kullanılması konusunda bilgiler verilmiş oldu. Kredi verecek olan bankalar başta Halkbank olma üzere Vakıfbank ve Ziraat Bankası olması bekleniyor. Düşük faiz ve uzun süre olacak olan vade TOKİ konutlarına olan ilgiyi artırmış oldu. Ekim ayının son günlerine doğru açıklanacak olan bu bilgiler büyük bir heyecanla beklenmektedir.