Evlilik İçin 150 Bin TL Faizsiz Krediye İnanılmaz İlgi! Detaylar Burada!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde Aile ve Gençlik Fonu'na 6 bin 299 çiftin başvuruda bulunduğunu duyurdu. Bu yoğun başvuruların titizlikle değerlendirildiğini belirten Bakan Göktaş, özellikle Hatay'dan en fazla başvurunun geldiğini açıkladı.

Evlilik İçin 150 Bin TL Faizsiz Krediye İnanılmaz İlgi! Detaylar Burada!

Aile ve Gençlik Fonu Başvuruları

Göktaş, Afyonkarahisar ziyareti sırasında Dinar ve Sandıklı ilçelerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade etti. Ziyaretlerin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu başvurularının değerlendirme sürecine girdiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere katılacaklarını, ödemelerin ise resmi nikahtan sonra gerçekleştirileceğini belirtti.

Projelerin Uygulanması ve Genişletilmesi

Projelerin özellikle deprem bölgelerinde pilot olarak uygulandığını ve bu bölgelerdeki gençlere öncelik verildiğini vurgulayan Göktaş, fonun Türkiye geneline yaygınlaştırılma hedefini dile getirdi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 8 bin personel alımıyla ilgili sürecin tamamlandığını ve Nisan ayında atamaların gerçekleştirileceğini ifade etti.

Hizmet Kalitesi ve Gelecek Planları

Bakan Göktaş, değişen ihtiyaçlara göre hizmetlerin niteliğinin ve kalitesinin artacağını, yeni mesai arkadaşlarıyla birlikte millete en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.