Emeklilere düşük faizli 50.000 TL kredi! Tek kimlikle kefilsiz nakit desteği

Emekliler, cüzdanlarındaki yükü hafifletmek adına maaşlarına ek olarak banka desteği arıyor. Bu konuyla ilgili son gelişme ise acil nakit ihtiyacı doğan emeklilere düşük faiz seçenekli 50 bin TL nakit imkanı sunulacak.  

Emeklilere düşük faizli 50.000 TL kredi! Tek kimlikle kefilsiz nakit desteği

Kredi arayan emekli vatandaşlar en uygun koşulları sağlayan banka arayışını sürdürüyor. Aktiv Bank, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ihtiyaç kredisini hiçbir teminat ve koşul olmaksızın sağlayacağını belirterek müjdeli haberi duyurdu.

Aktiv Bank, resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, acil nakit ihtiyacı olan kişilere yüzde 3,19 faiz oranıyla kredi sağlayacağını bildirdi. Bankanın yaptığı açıklamada, "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere yüzde 3,19'dan başlayan faiz oranlarıyla 100 bin TL'ye kadar nakit kredi.. İhtiyacı değil borcu erteleyin." denildi.

KREDİ DETAYLARI

Emeklilere düşük faizli 50.000 TL kredi

Emeklilere yönelik özel faiz finansmanının detayları açıklandı. Aktiv Bank internet sitesinde yayınlanan açıklamada kredinin şu özelliklerini sıraladı:

"Türkiye genelindeki herhangi bir PTT merkezinden emekli maaşınızı PTT'den çekebilir, anında kredi alabilirsiniz. En yakın PTT merkezine gelin, 100.000TL'ye kadar olan en yüksek kredi tutarını hemen alın.

ÖDEME TABLOSU

Emeklilerin Aktiv Bank aracılığıyla kredi almak istemeleri halinde ödemeleri gereken aylık taksit ödeme miktarı açıklandı. Kredi kullandırım ücreti 287,50 TL olarak listeleniyor ancak 36 ay boyunca aylık 50.000 TL öderseniz 2.698 TL olacaktır. 24 ay vadede ödenecek tutar ise 12 ay faiz oranı %3,19 ve aylık taksitler ile 5.373 TL olmak üzere 3.328 TL olacak.