Dolar borçlananın etekleri tutuşacak! Selçuk Geçer bombayı patlattı

Dolar borcu olanlar için Ekonomist Selçuk Geçer'in uyarısıyla birlikte piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. Son zamanlarda doların yükselişi endişe yaratırken, Geçer'in tahminleri de merak konusu. Detaylar haberimizde...

Dolar borçlananın etekleri tutuşacak! Selçuk Geçer bombayı patlattı

Son zamanlarda hemen herkes bir iş yaparken veya birinden borç alırken dolarla almayı tercih etmektedir. Dolar kurundaki yükseliş ve düşüşlere göre da hareket etmektedir. Hal böyle olunca da insanlar tarafından dolar fiyatları sıklıkla araştırılmaktadır. 

Döviz yatırımcıları, dolarla ilgili yeni gelişmeleri anlamak adına uzmanlar tarafından yapılan açıklamaları incelemektedirler. Konuyla ilgili son açıklama Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklama yatırımcıların dikkatini çekti. Doların seçimden sonra yükselişine devam etmesinden ötürü vatandaşlar tarafından dolarla ilgili gelişmeler arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor. Konuyla ilgili Selçuk Geçer tarafından açıklama yapıldı. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamada;

"Dolar karşınıza roket gibi de çıkabilir, füze gibi de çıkabilir. Bir anda yükselir gider. Neye uğradığınızı şaşırır kalırsınız." denildi. 

2024 Yılı Hedefi 40 TL! 

Dolar yatırımı

2024 yılının ortalarına yaklaştığımız bugünlerde döviz ve altın hedefleri yatırımcılar tarafından araştırılmaktadır. Konuyla ilgili Selçuk Geçer tarafından 2024 yılının sonunda dolar beklentisinin 40 TL oldu. Döviz denince akla Euro ve Sterlin'in de gelmesi gerektiğini belirten Selçuk Geçer bunların da sabit kalmayarak, yükseleceğini belirtti. Altına oranla daha çok yükseliş sağlayacak olan dolar tahminlerinden ötürü borç alırken dolarla almamaya özen göstermelisiniz.