Denizbank emekli promosyonunda vites artırdı! Emekliler bu rakama hayır diyemeyecek

Bankaların arasında ortaya çıkan rekabet giderek kızışıyor.. Emeklilerin dikkatini çekmek adına bankalar emeklilik promosyon kampanyalarını güncelleyerek parayı yeniden tanımlıyor. Denizbank da bu yarışmaya katılarak emeklilere ödeyeceği tutarı açıkladı.

Denizbank emekli promosyonunda vites artırdı! Emekliler bu rakama hayır diyemeyecek

Emeklilik promosyon kampanyaları emeklilere ek gelir elde etme fırsatı verirken, bankalar arasında meydana gelen rekabet de emekliler için uygun bir ortam yaratıyor.

DENİZBANK EMEKLİLİK PROMOSYON KAMPANYASI!

Denizbank, emeklilik teşvik kampanyasına ilişkin güncellemeyi yayınladı. Yeni tarifeye göre emeklilere maaşları üzerinden ödeme yapılacak. İşte Denizbank'ın yeni promosyon ödemeleri;

Denizbank emekli promosyonunda vites artırdı

Emekli maaşı 10.000 TL'ye kadar olanlara 5.000 TL,

Emekli maaşı 10.000 TL'den 15.000 TL'ye kadar olanlara 8.000 TL,

Emekli maaşı 15.000 TL'den 20.000 TL'ye kadar olanlara 10.000 TL,

Emekli maaşı 20.000 TL ve üzeri olanlara 12.000 TL.

Emekli olduktan sonra promosyonlardan yararlanmak isteyenlerin öncelikle emekli maaşlarını Denizbank'a aktarmaları gerekiyor. Daha sonra banka ile bir sözleşme imzalanır ve bu sözleşme ile birlikte taraflar birbirlerine karşı sorumludur.

Denizbank, promosyon sözleşmeleri karşılığında emeklilere nakit ve tek seferlik ödeme yapmaktadır. Ancak bu tutarı nakit olarak alırken, bu emekli maaşını 3 yıl içerisinde başka bir bankaya aktarmayı kabul etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde banka kalan promosyon tutarını hesaplayıp iade alabilecektir.